Garmin dezlCam brak ustawień IFTA

O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.

Moderatorzy: frasun, wojtek, Artur, sdsyc, Alf/red/

Garmin dezlCam brak ustawień IFTA

Postprzez Janusz007 » N, 04 cze 2017 11:13

Witam mam taki problem zakupiłem nawigację Garmin dezlCam dla samochodów ciężarowych na Amazon w Niemczech i nie ma u mnie czegoś takiego jak profil Kierowcy czy ustawień odnośnie spalania samochodu pisałem do Garmin Polska odnośnie tej opcji ponieważ spotkałem się z taka sama nawigacja jak moja i inna miała takie dodatki Garmin odpisał mi ze tylko nawigację wyprodukowane w USA maja coś takiego moja niestety jest wyprodukowana w Tajwan czy można zmienić jakoś oprogramowanie
Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuje
Janusz007
Newbie
 
Posty: 3
Dołączył(a): N, 04 cze 2017 11:00

Re: Garmin dezlCam brak ustawień

Postprzez Zachu » N, 04 cze 2017 11:29

Coś Ci lipę ktoś wcisnął. Zaktualizowałeś soft?
Nuvi & DriveAssist & Colorado & fenix
Obrazek
Zachu
Radny
 
Posty: 7732
Dołączył(a): N, 01 lip 2007 7:10
Lokalizacja: Warszawa

Re: Garmin dezlCam brak ustawień

Postprzez Janusz007 » N, 04 cze 2017 11:37

Podłączyłem tylko do komputera i zaktualizowałem wszystko co było możliwe przez Garmin Exprees najgorsze ze ta lipa kosztowała 420€ i dokładnie brakuje w niej IFTA tak się to nazywa
Janusz007
Newbie
 
Posty: 3
Dołączył(a): N, 04 cze 2017 11:00

Re: Garmin dezlCam brak ustawień

Postprzez Zachu » N, 04 cze 2017 12:10

Widzę że klasyka gatunku. Nie czytamy a później pretensje do garbatego.

Informacje o rejestrowaniu IFTA
UWAGA: Funkcja nie jest dostępna na wszystkich obszarach.

http://www8.garmin.com/manuals/webhelp/ ... B28EC.html
Nuvi & DriveAssist & Colorado & fenix
Obrazek
Zachu
Radny
 
Posty: 7732
Dołączył(a): N, 01 lip 2007 7:10
Lokalizacja: Warszawa

Re: Garmin dezlCam brak ustawień

Postprzez Janusz007 » N, 04 cze 2017 12:35

Jak kupowałem nie miałem pojęcia ze to nawigacja z taiwanu nie mam pretensji do nikogo tylko pytam czy można to zmienić było zbyt późno żeby oddać nawigację zanim się kapnolem ze takie coś jest dostępne
Teraz pytanie czy mogę wgrać inny Soft jeśli tak jak to zrobić?
Ostatnio edytowano N, 04 cze 2017 12:44 przez sdsyc, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Usunięcie cytatu całości poprzedzającego postu
Janusz007
Newbie
 
Posty: 3
Dołączył(a): N, 04 cze 2017 11:00


Powrót do Na drodze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości