Cache widoczne w BASE CAMP a nie widac ich w urządzeniu

O współczesnych poszukiwaczach skarbów.

Moderator: Spider

Cache widoczne w BASE CAMP a nie widac ich w urządzeniu

Postprzez Mireksad » Cz, 05 cze 2014 12:12

Kłopot polega na tym, że wgrywam cache do urządzenia OREGON 600 i nie widać ich w urządzeniu a widac w BASE CAMPIE (bez znaczenia z jakiej strony wgrywam cache ) działało to świetnie do pewnego czasu a potem przestało. Wymiana urządzenia nie pomogła
Mireksad
Newbie
 
Posty: 2
Dołączył(a): Cz, 05 cze 2014 11:43

Re: Cache widoczne w BASE CAMP a nie widac ich w urządzeniu

Postprzez TolBoy » Cz, 12 cze 2014 12:38

A jak przybliżysz mapę do 300-200m to też nie widać ?
GPSmap 64st, Edge 800, Drive 50, Vivofit 3, Vivosmart HR
Obrazek
TolBoy
 
Posty: 42
Dołączył(a): Pn, 18 kwi 2011 22:19
Lokalizacja: Rybnik

Re: Cache widoczne w BASE CAMP a nie widac ich w urządzeniu

Postprzez Mireksad » Pn, 16 cze 2014 13:38

Chodziło mi o to że nie widać cachy na liście cachy w oregonie.
Nie wiem czy wybór mapy aktywnej ma na to wpływ?
Czasem niektóre cache sa widoczne a niektóre nie
Nie iwme od czego to zalezy
Mireksad
Newbie
 
Posty: 2
Dołączył(a): Cz, 05 cze 2014 11:43


Powrót do Geocaching

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość