Vivoactive 3 nie działa zewnętrzny czujnik HR

O elektronice i wewnętrznym oprogramowaniu naszych Garminów. Chipsety, anteny zewnętrzne, baterie, karty pamięci, naprawy. Także o nieoficjalnych firmware, przeróbkach sprzętowych i innych rodzajach tuningu.

Moderator: PouchX

Vivoactive 3 nie działa zewnętrzny czujnik HR

Postprzez Kitek17 » Śr, 18 lis 2020 18:13

Witam . Jeśli nie ten dział to proszę przerzucić .
Do wczoraj nie miałem problemu z moim Vivoactive 3 i czujnikiem hr , dzisiaj nie przestał
Czytać mi tętno - wyskakuje ze połączono - ale tętna brak. Kupiłem
Baterie bo myślałem ze to może ona . Na chwilkę tętno pokaże potem znowu kreski . W załączniku foto
Załączniki
3E223D3A-7C72-4A7D-BC54-62455E0531DE.jpeg
AF94BB4F-34DC-490C-9341-34D1D8D22E66.jpeg
Ostatnio edytowano Śr, 18 lis 2020 18:14 przez Kitek17, łącznie edytowano 1 raz
Kitek17
Newbie
 
Posty: 2
Dołączył(a): Śr, 18 lis 2020 18:07

Re: Vivoactive 3 + hr problem

Postprzez Kitek17 » Śr, 18 lis 2020 18:16

Dodam ze to zewnętrzny czujnik hr gramin
Załączniki
image.jpg
386CD070-3282-431E-B448-F4FC4C60A410.jpeg
Ostatnio edytowano Śr, 18 lis 2020 18:21 przez sdsyc, łącznie edytowano 1 raz
Powód: wycięto auto-cytat
Kitek17
Newbie
 
Posty: 2
Dołączył(a): Śr, 18 lis 2020 18:07


Powrót do Hardware i firmware

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości