[News] GPSMap 66

O seriach 62, Montana, Oregon, eTrex, czy fēnix, a nawet Rino, Dakota, Colorado, czy starej dobrej 60. Także o oprogramowaniu BaseCamp oraz mapach topograficznych i turystycznych (w tym o GPMapie Topo i Garmin Custom Maps) oraz o wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów na szlakach górskich, krajoznawczych i rowerowych, a nawet w przydomowym lesie.

Moderatorzy: Spider, Magnoom, GPS Maniak

Re: [News] GPSMap 66

Postprzez bartekrowery » So, 09 mar 2019 12:40

sdsyc napisał(a):
bartekrowery napisał(a):Na razie na szybko wgrałem na karte micro SD mapy UMP, OSMapa i to działa poprawnie, można włączać i wyłączać mapy
No to masz obejście. Czym wgrałeś? MS? BC? Pobrane pliki ze stron WWW?
Wgrałem za pomocą MS. Pliki pobrane ze stron WWW.
Ostatnio edytowano So, 09 mar 2019 15:01 przez sdsyc, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Korekta znaczników cytowania
Colorado 300, 910 XT, Edge 1000, GPSMAP 66ST
bartekrowery
 
Posty: 38
Dołączył(a): Śr, 02 kwi 2008 20:37
Lokalizacja: Poznań

Re: [News] GPSMap 66

Postprzez Wojtek Szydlowski » Pt, 19 lip 2019 9:08

Prośba do osób, które posiadają 66s - czy po kilku miesiącach sytuacja z firmware ustabilizowała sie? Działa to jako / tako?
Czy widzicie jakieś upierdliwe, większe bugi, które mocno utrudniają zycie?
Aha i czy baterie niezłej jakości są w stanie utrzymać czas w okolicach 15 godzin?
Byłbym bardzo wdzięczny za Wasze opinie - dzięki z góry :)
Wojtek
Wojtek Szydlowski
Bywalec
 
Posty: 1089
Dołączył(a): N, 18 mar 2007 23:18

Re: [News] GPSMap 66

Postprzez robert59 » Pt, 19 lip 2019 18:30

Zablokował mi na kalibracji kompasu,wyjęta bateria na chwilę i wróciło do normy.Notabene pierwszy raz mnie to spotkało,w 62st który mam do dzisiaj taka sytuacja nie miała miejsca nigdy.Zobaczymy czy znowu się zablokuje,czas pokaże.
62st+PL Topo 2018.4+ dodatkowe mapy Topo//
DriveLuxe 50 LMT-D,GPSMAP 66st.
robert59
 
Posty: 96
Dołączył(a): So, 06 paź 2007 22:30
Lokalizacja: zachodniopomorskie

Re: [News] GPSMap 66

Postprzez Strok » N, 21 lip 2019 20:14

Witam od kilku lat uzytkuje GPSMAP64 ST czy jest ses przesiadać sie a 66S zalezy ma sychroizacji urzadzeia z telefoem zgrywaie sladow w 64 to ie dziala jak te sptawy wyglądaja w GPSMAP66?
Strok
Newbie
 
Posty: 1
Dołączył(a): N, 21 lip 2019 20:12

Poprzednia strona

Powrót do Na szlaku

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości