Garmin DriveAssist 50 - Blad Garmin Express

Tutaj lądują posty ku przestrodze. Czekają w swych celach przez miesiąc, a później znikają bez śladu. Nikt po nich nie płacze.

Moderator: Moderatorzy

Garmin DriveAssist 50 - Blad Garmin Express

Postprzez Darcorn » Cz, 08 lut 2018 15:00

Hej wszystkim!

Niedawno zakupilem Garmina DriveAssist 50 LMT. Dzis postanowilem zaktualizowac mapy. Niestety za kazdym razem gdy GE kopiuje mape na urzadzenie po jakims czasie (glownie gdy pasek pokazuje ok 9 procent do konca) nagle pojawia sie 'Nieznany blad' i GE wywala sie. Nie sadze by byl to problem braku miejsca bo wtedy od razu bylaby taka informacja. Co w tym wypadku zrobic? GE zaleca skontaktowanie sie z pomoca techniczna ale moze ktos mial juz taki problem dlatego pisze tutaj

Dzieki z gory za pomoc :)
Fus Ro Dah!

Nuvi 2595 LMT owner
Darcorn
 
Posty: 36
Dołączył(a): N, 20 lip 2008 20:34
Lokalizacja: Somewhere

Re: Garmin DriveAssist 50 - Blad Garmin Express

Postprzez Darcorn » Cz, 08 lut 2018 15:55

Uff, udalo sie. Okazuje sie ze Garmin Express dziala jak niegdys stare Atari co to trzeba bylo wyjsc z pokoju nie oddychajac bo a nuz sie nie wgra.....

Temat do zamkniecia :)
Fus Ro Dah!

Nuvi 2595 LMT owner
Darcorn
 
Posty: 36
Dołączył(a): N, 20 lip 2008 20:34
Lokalizacja: Somewhere

Re: Garmin DriveAssist 50 - Blad Garmin Express

Postprzez GPS Maniak » Cz, 08 lut 2018 16:13

A propos Atari. Miałem ZX Spectrum i polskie taśmy z softem. Ba! Nadal mam, więc znam ten ból. :D
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Avatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
 
Posty: 14832
Dołączył(a): Pt, 16 mar 2007 2:55
Lokalizacja: Poznań / Lesko


Powrót do Śmietnik

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość