GPSmap 276c zawiesza się na ekranie startowym

O serii 76, morskich GPSMAP, echosondach i radarach. Także o oprogramowaniu HomePort i mapach Bluechart oraz o wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów na morzu, rzece czy jeziorze, na statku, jachcie czy kajaku.

GPSmap 276c zawiesza się na ekranie startowym

Postprzez Kapsel » Śr, 29 paź 2014 13:08

Witajcie,
przeszukałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na problemy z moim 276c.
Otóż.

Często i coraz częściej zawiesza się na ekranie startowym.
Nie daje się zaktualizować z Webupdatera z 5.2 do 5.7
Nie daje wrzucić sobie map na kartę, czasem udaje się jakiś mały skrawek, np z UMP Polski.

Prośba o pomoc w temacie

Pozdrawiam
Kapsel
Newbie
 
Posty: 3
Dołączył(a): Śr, 29 paź 2014 12:58

Re: GPSmap 276c

Postprzez JacekN » Śr, 29 paź 2014 14:17

Może problem z kartą pamięci?
176C&FF320C&SP7200&sporo innych gratów i na dodatek 64st
JacekN
Bywalec
 
Posty: 604
Dołączył(a): N, 18 mar 2007 11:41
Lokalizacja: Rzeszów

Re: GPSmap 276c

Postprzez wodzirej » Śr, 29 paź 2014 14:26

Do serwisu Garmina zadzwonisz bezpłatnie* z telefonu stacjonarnego

Kontakt ze Wsparciem Technicznym
Telefon kontaktowy dla Klientów w Polsce: 00 800 441 24 54
Godziny pracy: 9:30-18:30 Poniedziałek - Piątek

* Numer bezpłatny dla połączeń wykonywanych z linii stacjonarnych. Niektórzy operatorzy telekomunikacyjni (w szczególności telefonii mobilnej) mogą naliczać opłaty za połączenia z numerami *800* dlatego też, prosimy sprawdzić rzeczywisty koszt połączenia u Państwa operatora.

http://www.garmin.com/pl/support/
Oregon 750, Nuvicam, Virb XE, vivoactiv 3 Music
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Avatar użytkownika
wodzirej
Bywalec
 
Posty: 1927
Dołączył(a): N, 18 mar 2007 19:22
Lokalizacja: NYC

Re: GPSmap 276c

Postprzez Kapsel » Śr, 29 paź 2014 15:05

Była rozmowa z Garmin support, poza resetem Pan nic nie może już dla tego urządzenia poradzić. Reset jak i wyjęcie karty nie pomaga 276c zawiesza się średnio co drugie włączenie na ekranie startowym, wyjęcie karty również nic nie zmienia. Webupdater dalej nie może przeprowadzić aktualizacji oprogramowania :(
Kapsel
Newbie
 
Posty: 3
Dołączył(a): Śr, 29 paź 2014 12:58


Powrót do Na wodzie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość