iQue 3600 + BlueChart

O serii 76, morskich GPSMAP, echosondach i radarach. Także o oprogramowaniu HomePort i mapach Bluechart oraz o wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów na morzu, rzece czy jeziorze, na statku, jachcie czy kajaku.

iQue 3600 + BlueChart

Postprzez serwan » N, 09 sty 2011 11:56

mam starego iQue 3600, doskonale sie sprawdza jako navi do auta z UML, natomiast jak plotka glosi - pracuje takze z mapami morskimi; chcac sprawdzic czy posiadlem gpsesupp.img z BlueChart, sciagnalem gpmaptool, przy uzyciu ktorego probuje zapisac do pliku .img kod aktywujacy - i dupsko, gps nadal raportuje 'no map' :( czy iQue na pewno dziala z mapami morskimi? czy komus sie udalo uruchomic?
serwan
Newbie
 
Posty: 3
Dołączył(a): N, 09 sty 2011 11:49

Re: iQue 3600 + BlueChart

Postprzez GPS Maniak » N, 09 sty 2011 13:10

W dawnych czasach odpaliłem BCh na pocketowej wersji programu Garmin Que. Nie sądzę by była jakaś przeszkoda w odpaleniu tego na wersji palmowej. Tyle, że było to dawno temu. Gdzieś w 2006r. Być może nowsze wersje BCh, nie chodzą.

Inna sprawa jest taka: viewtopic.php?p=14077#p14077
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Avatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
 
Posty: 14830
Dołączył(a): Pt, 16 mar 2007 2:55
Lokalizacja: Poznań / Lesko

Re: iQue 3600 + BlueChart

Postprzez serwan » Pn, 10 sty 2011 22:33

co do innej sprawy - wiem, ubolewam, ale tytulem wyjasnienia - nikt nie jest mi w stanie (wlaczajac sprzedawcow) odpowiedziec czy BC dziala na ique3600; odpowiedzi jakie uzyskalem sa od 'nie' przez 'nie wiem' i 'raczej tak' az do 'dziala, ale czesc funcjonalnosci nie bedzie dostepna'; informacji na stronach garmina nie ma wiec.. trzeba empirycznie; a zeby bylo jasne - sformalizuje posiadanie, tyle ze nie wiem czy dla ique, czy tez moze bede musial nabyc gpsmap78..
serwan
Newbie
 
Posty: 3
Dołączył(a): N, 09 sty 2011 11:49

Re: iQue 3600 + BlueChart

Postprzez voilier » Pn, 13 lut 2012 20:48

mapy morskie na pewno działają na IQue 3600, wiem bo mialam pozyczony taki sprzet i bardzo dobrze sie sprawdzał :)
voilier
Newbie
 
Posty: 1
Dołączył(a): Pn, 13 lut 2012 20:40


Powrót do Na wodzie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

cron