Powitanie
Re: Powitanie
Uszanowanie
Kupiłem Montane I teraz muszę nauczyć się ją ogarniać. Mam nadzieję, że zdobędę tu cenne informację.
Pozdrawiam
Kupiłem Montane I teraz muszę nauczyć się ją ogarniać. Mam nadzieję, że zdobędę tu cenne informację.
Pozdrawiam
Garmin Montana 610
Serdecznie witam Szanownych Forumowiczów,
Życzę Wszystkim Wam mnóstwo radości i zadowolenia - oczywiście nie tylko z urządzeń Garmin!
Życzę Wszystkim Wam mnóstwo radości i zadowolenia - oczywiście nie tylko z urządzeń Garmin!
Witaj! Przyjaciel podarował mu zegarek i próbuję dowiedzieć się, dlaczego wszystkie te funkcje są potrzebne
Przygotuj się na to, że https://jednoreki-bandyta.pl/gemix/ może sprawić, że będziesz chciał grać każdego dnia
Przygotuj się na to, że https://jednoreki-bandyta.pl/gemix/ może sprawić, że będziesz chciał grać każdego dnia
-
- Początkujący
Cześć Wam! Jako, że stałem się użytkownikiem Garmina Edge Explore, i niestety z jakiś drobnym błędem już na wejściu postanowiłem się Was poradzić, ale to już w osobnym temacie.
Witam wszystkich , ostatnio trochę zainteresowałem się nawigacją Garmin więc jestem , pozdrawiam wszystkich.
Kaszub
Kaszub
Cześć wszystkim! Niewiem jak to się stało, ale moje pierwsze konto zarejestrowane 20 października znikło... cóż, zrobiłam przed chwila rejestracje jeszcze raz. Co do gps’ów. Moja wiedza jest narazie znikoma. Od znajomych dostałam Etrex Summit HC, bo sami tez go od kogos dostali, a nie widzieli dla niego zastosowania. Wiec się zaprzyjaźniam z Garminem już zdarzyłam zauważyć, że nie jest to jakiś mega popularny model wśród Garminmaniakow. Od dwóch lat w wolnych chwilach biegam za Geocachingiem. A od niedawna chodzę z gpsem po okolicy, nabijam kilometry w nogach, a dzięki urządzeniu mam zapisana trasę, czas i odległość Ot taka zabawa dla zdrowia. Z zamiłowania jestem radioamatorem.
To na tyle ode mnie pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
To na tyle ode mnie pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku
Witam wszystkich ponownie. Moje konto założone parę lat temu wyparowało, także zakładam nowe i wotam się również na nowo.
Powitanie
Jako dobry zwyczaj nakazuje, należy się przywitać
Witam serdecznie wszystkich użytkowników Garmina (i pewnie nie tylko )
Zawitałem tutaj, bo lata lecą, ale umiejętności i rozumowanie tajników elektroniki biegnie szybciej i nie do końca nadążam
...wiec i pewnie pytań będę miał sporo.
Tym samym proszę o wyrozumiałość tych, do których będę miał pytania i nieco cierpliwości.
Dziękuję
Witam serdecznie wszystkich użytkowników Garmina (i pewnie nie tylko )
Zawitałem tutaj, bo lata lecą, ale umiejętności i rozumowanie tajników elektroniki biegnie szybciej i nie do końca nadążam
...wiec i pewnie pytań będę miał sporo.
Tym samym proszę o wyrozumiałość tych, do których będę miał pytania i nieco cierpliwości.
Dziękuję
Witam wszystkich serdecznie!
Dołączam do Waszego szanownego grona z uwagi na fakt posiadania dwóch sprzętów od Garmina oraz z chęci poszerzania swojej wiedzy.
Przy okazji wszystkiego najlepszego w szybko nadchodzącym roku 2022!
Dołączam do Waszego szanownego grona z uwagi na fakt posiadania dwóch sprzętów od Garmina oraz z chęci poszerzania swojej wiedzy.
Przy okazji wszystkiego najlepszego w szybko nadchodzącym roku 2022!
Pozdrawiam, Damian
Fenix 6 PRO
Oregon 450
Fenix 6 PRO
Oregon 450
Hej,
Jestem tu nowy i pozdrawiam wszystkich
Q.
Jestem tu nowy i pozdrawiam wszystkich
Q.
Poznań, eTrex Touch 35t, Topo Active Europe 2021.20
-
- Nowy
Dzień dobry, witam Szanowne Grono
Nie raz szukałem info na waszym forum, w końcu się rejestruję.
Czy jestem prawdziwym maniakiem Garmina? Wiernym użytkownikiem na pewno.
Kilkanaście już lat używam 60 csx na piesze wycieczki.
Na wycieczki motocyklem przystosowałem (uchwyt i uszczelnienie) stare nuvi 200 z mapani OFM.
Z pozdrowieniami
Tomek
Nie raz szukałem info na waszym forum, w końcu się rejestruję.
Czy jestem prawdziwym maniakiem Garmina? Wiernym użytkownikiem na pewno.
Kilkanaście już lat używam 60 csx na piesze wycieczki.
Na wycieczki motocyklem przystosowałem (uchwyt i uszczelnienie) stare nuvi 200 z mapani OFM.
Z pozdrowieniami
Tomek
Witam Wszystkich.
Jestem tu nowy. Miałem kiedyś Fenixa 3 ale zachciało mi się zmian. Od tego czasu miałem kilka zegarków/opasek itp ale żałuję, że sprzedałem Garmina. Teraz chcę kupić coś nowszego, potrzebuję porady i dlatego jestem.
Jestem tu nowy. Miałem kiedyś Fenixa 3 ale zachciało mi się zmian. Od tego czasu miałem kilka zegarków/opasek itp ale żałuję, że sprzedałem Garmina. Teraz chcę kupić coś nowszego, potrzebuję porady i dlatego jestem.
Kiedyś miałem Fenix 3