Jak dojechać ...

Dyskusje bliżej lub dalej związane z GPSami, zawsze jednak w doborowym towarzystwie.

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Zachu » Wt, 17 maja 2016 15:02

Przez warszawę zależy od godziny. Z drugiej trasy wiem że w Ostródzie jest mega bałagan bo tam i 7 i 16 jest przebudowywana.
Nuvi & DriveAssist & Colorado & fenix
Obrazek
Zachu
Radny
 
Posty: 7774
Dołączył(a): N, 01 lip 2007 7:10
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak dojechać ...

Postprzez h2o » Wt, 17 maja 2016 16:35

Około 13tej będę wyjeżdżał z Poznania, bo u celu muszę być w nocy. Robotę mam dopiero rano.
Krzysiek

w schowku: nuvi 2497LMT+CNE LifeTime + UMP-pcPL
na ryby: Oregon 650 + VMAP +PL Topo 2013.30
na stanie: nuvi 255WT+UMP
Avatar użytkownika
h2o
Bywalec
 
Posty: 492
Dołączył(a): Cz, 17 sty 2008 19:14
Lokalizacja: Poznań

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Zachu » Wt, 17 maja 2016 17:36

Nie jest to dobry pomysł pchać się do Warszawy w szczycie. Później w Markach jest zatwardzenie. Za Wyszkowem do Białegostoku wszystko przebudowie i masz wszędzie ograniczenie do 60.
Nuvi & DriveAssist & Colorado & fenix
Obrazek
Zachu
Radny
 
Posty: 7774
Dołączył(a): N, 01 lip 2007 7:10
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak dojechać ...

Postprzez h2o » Wt, 17 maja 2016 20:14

a jakaś alternatywa? Sochaczew, Płońsk, Pułtusk dalej na Łomżę? Albo coś takiego https://goo.gl/maps/eUN3suEbnE32 ;-)
Krzysiek

w schowku: nuvi 2497LMT+CNE LifeTime + UMP-pcPL
na ryby: Oregon 650 + VMAP +PL Topo 2013.30
na stanie: nuvi 255WT+UMP
Avatar użytkownika
h2o
Bywalec
 
Posty: 492
Dołączył(a): Cz, 17 sty 2008 19:14
Lokalizacja: Poznań

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Zachu » Śr, 18 maja 2016 15:19

Ciężko coś innego doradzić bo wszystkiego nie wiem ;)
Nuvi & DriveAssist & Colorado & fenix
Obrazek
Zachu
Radny
 
Posty: 7774
Dołączył(a): N, 01 lip 2007 7:10
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Artur » Śr, 18 maja 2016 15:40

h2o napisał(a):Albo coś takiego https://goo.gl/maps/eUN3suEbnE32 ;-)

Jeśli przez Płock to potem na Ciechanów, Ostrołękę, Łomżę. Ja z Płocka do Łomży zwykle jadę ok. 3 godzin.
Artur
Nuvi 2495LMT, Vista HCx, Xda IIi z Navitelem i kiedyś Que teraz MXT, Lark z MapaMap,
Omnia z automapą, UMP-pcPL, bgroutingmap + różne inne głównie dla navitela
Artur
Moderator
 
Posty: 1480
Dołączył(a): Pt, 16 mar 2007 22:39
Lokalizacja: Płock

Re: Jak dojechać ...

Postprzez h2o » Śr, 18 maja 2016 20:57

Pojechałem przez Wawę. Byłem przed 15tą. Nie było źle. Trochę potoczyłem się na końcu warzawskiej S8, później na Radzymińskiej, do Wyszkowa było eldorado, później budowa S8, a po zmianie kierunku na Łomżę już bajka przez wioski. Z postojami, zdjęciami, pogaduchami zeszło mi od 12 do 20tej ;-) Normalnie na 17:30 byłbym u celu ;-)
Krzysiek

w schowku: nuvi 2497LMT+CNE LifeTime + UMP-pcPL
na ryby: Oregon 650 + VMAP +PL Topo 2013.30
na stanie: nuvi 255WT+UMP
Avatar użytkownika
h2o
Bywalec
 
Posty: 492
Dołączył(a): Cz, 17 sty 2008 19:14
Lokalizacja: Poznań

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Mariusz65 » Cz, 27 kwi 2017 8:32

Cześć.
Czy ktoś może mi powiedzieć jak jest z przejezdnością tego odcinaka:
:arrow: http://trasy.ump.waw.pl/?hl=pl&loc=54.3 ... =611352508

Chodzi mi o most w Sobieszewie (na UMP widzę jakieś remonty?) i prom w Świbnie :arrow: http://www.promswibno.pl/

Można ryzykować czy lepiej omijać?
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20
Avatar użytkownika
Mariusz65
Moderator
 
Posty: 4469
Dołączył(a): Cz, 20 sie 2009 14:02
Lokalizacja: N52.8° E18.8°

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Zachu » Cz, 27 kwi 2017 11:18

Budują most zwodzony obok obecnych pontonów, wal śmiało ;)
http://www.drmg.gdansk.pl/readarticle.p ... cle_id=696
Nuvi & DriveAssist & Colorado & fenix
Obrazek
Zachu
Radny
 
Posty: 7774
Dołączył(a): N, 01 lip 2007 7:10
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Mariusz65 » Cz, 27 kwi 2017 11:31

Czyli teraz jest tam most pontonowy?
Będę jechał A1 od strony Torunia więc mógłbym też wcześniej zjechać na Malbork i przez Nowy Dwór Mazowiecki bez takich przepraw wodnych. Ale w sumie to wyjazd weekendowy, wiec trochę atrakcji może być ;-)
Wie ktoś jak z kolejkami na prom? Mam nadzieje, że na bieżąco...
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20
Avatar użytkownika
Mariusz65
Moderator
 
Posty: 4469
Dołączył(a): Cz, 20 sie 2009 14:02
Lokalizacja: N52.8° E18.8°

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Zachu » Cz, 27 kwi 2017 11:40

Cały czas był taki ;)
Tam jest równolegle w budowie S7 ale promem nie opłaca się pływać więc będzie na bieżąco.
Nuvi & DriveAssist & Colorado & fenix
Obrazek
Zachu
Radny
 
Posty: 7774
Dołączył(a): N, 01 lip 2007 7:10
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak dojechać ...

Postprzez Mariusz65 » Pt, 05 maja 2017 18:26

Prom OK, a trasa przez wyspę Sobieszewską pełna przygód ale pozytywnych. Polecam.

prom.jpg
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20
Avatar użytkownika
Mariusz65
Moderator
 
Posty: 4469
Dołączył(a): Cz, 20 sie 2009 14:02
Lokalizacja: N52.8° E18.8°

Poprzednia strona

Powrót do HydePark

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

cron