Do dziś tak żyłemroro pisze:dobrze jak jest, ale jak go nie ma, to da się żyć
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Do dziś tak żyłemroro pisze:dobrze jak jest, ale jak go nie ma, to da się żyć
Na przykład mój niskobudżetowy K&M Drive 2.1Marko pisze:Edit: A tak między nami, to które modele "to" (Exif kierunku) potrafią (na razie zakładam, że dla Nokii to "chłyt marketingowy")?
Warto, warto. W końcu Lewandowski też musi mieć z tego swoją, całkiem niezłą działkęgoose pisze:różnica w cenie to około 500 zł za NFC uważam że nie warto,
Nie wiem, ale pewnie stłuczenie będzie okazją do kupienia nowego modeluGPS Maniak pisze:Jak tam z serwisowaniem potencjalnie pękniętych/stłuczonych wyświetlaczy?
Dwa sposoby umożliwiające korzystaniegoose pisze: jedyny mankament jest taki że to hybrydowy dual sim.
OK. Żarty, żartami, ale tak poważniej - wracając do topika: Widzę że spora część użytkowników Huawei'a - przynajmniej w wersji Lite - ma problemy z parowaniem i uzyskaniem stabilnego połączenia z zegarkami Garmina. Tak więc, z takiego zakupu, raczej należałoby zrezygnować. http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=1 ... 35#p200134GPS Maniak pisze:Wystarczy interesować się piłką nożną, być fanem talentu Roberta Lewandowskiego i wybór - przynajmniej marki - jest oczywisty: tylko Huawei![]()
Dopisałbym jeszcze Xiamomi Mi Max 2, którego używam od miesiąca. Parowanie z F5X odbyło się bez problemów. Połączenie stabilne aż do bólugoose pisze:Zakupiłem dziś Xiaomi Redmi Note 4 w wersji ze Snapdragonem 625, 3GB Ram/32GB ROM, Android 7.0 MIUI 8.5 Global Stablny, ... Co do Bt z F3 jak i eTrexem sparował się bez kłopotu i utrzymuje połączenie,