Garmin.com po polsku (garmin.pl)
Garmin.com po polsku (garmin.pl)
Nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale na stronie Garmin.com jest możliwość wyboru języka polskiego:
https://buy.garmin.com/shop/category/ma ... cale=pl_PL
Nie wszędzie są tłumaczenia na Polski ale widać że coś się dzieje z tą stroną.
Może wreszcie Garmin również udostępni instrukcje w języku polskim?
https://buy.garmin.com/shop/category/ma ... cale=pl_PL
Nie wszędzie są tłumaczenia na Polski ale widać że coś się dzieje z tą stroną.
Może wreszcie Garmin również udostępni instrukcje w języku polskim?
Re: Garmin.com po polsku
Dodam jeszcze że wczoraj rozmawiałem z Panią z salonu Garmina w sprawie zakupu gps'a i otrzymałem informację abym jeśli to możliwe poczekał ok miesiąca bo najprawdopodobniej ceny spadną w dół.
Nuvi 760, Oregon 300 nuMaps Lifetime + ostatnia GPMapa, HTCwildfire + 3-oś kompas, Navigon, Rmaps.
Samsung Galaxy tab p-1000 + mapamap PL-2011Q3
Była już taka możliwość w maju 2009 r. Rejestrowałem nuvi 255WT i też się zdziwiłem, że po polsku.Spider pisze:Nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale na stronie Garmin.com jest możliwość wyboru języka polskiego
Tam (https://my.garmin.com/) od dawna był język polski, ale na stronie głównej moim zdaniem jeszcze kilka dni temu nie było.Ajger pisze:Była już taka możliwość w maju 2009 r. Rejestrowałem nuvi 255WT i też się zdziwiłem, że po polsku.
Tylko nie pisz w którym salonie, bo będzie wakat na stanowiskusaper pisze:Dodam jeszcze że wczoraj rozmawiałem z Panią z salonu Garmina w sprawie zakupu gps'a i otrzymałem informację abym jeśli to możliwe poczekał ok miesiąca bo najprawdopodobniej ceny spadną w dół.
sprzedawcy...
Szy.
O faktycznie, pomyliłem z mygarmin
A jak zmienić język na pl, bo ja na garmin.com nic takiego nie widzę
Wybór kraju powoduje przekierowanie na garmin.pl.
A jak zmienić język na pl, bo ja na garmin.com nic takiego nie widzę
Wybór kraju powoduje przekierowanie na garmin.pl.
Oby nie spadły w górę!saper pisze:...najprawdopodobniej ceny spadną w dół.
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300
W kieszeni: Dakota 20/
Z całym szacunkiem, ale albo Pani nie wie co mówi, albo jej szef prowadzi prywatny import w bagażniku swojego samochodusaper pisze:Dodam jeszcze że wczoraj rozmawiałem z Panią z salonu Garmina w sprawie zakupu gps'a i otrzymałem informację abym jeśli to możliwe poczekał ok miesiąca bo najprawdopodobniej ceny spadną w dół.
--
// Obecnie: nuvi 5000 (CNE2009+GP2008.4) + wiele innych
Z całym szacunkiem.
Chciałem kupić oregona 300, fakt jest taki że salon na obecną chwilę nie ma prawie żadnych gpsów na stanie a na prośbę o sprowadzenie usłyszałem to co usłyszałem.
Co do kompetencji sprzedawców w salonie nie wiem, nie interesuje mnie to, to nie ja ich zatrudniam.
Dodam tylko że salon ten znajduje się w zakładce "gdzie kupić" na stronie garmin.pl
Chciałem kupić oregona 300, fakt jest taki że salon na obecną chwilę nie ma prawie żadnych gpsów na stanie a na prośbę o sprowadzenie usłyszałem to co usłyszałem.
Co do kompetencji sprzedawców w salonie nie wiem, nie interesuje mnie to, to nie ja ich zatrudniam.
Dodam tylko że salon ten znajduje się w zakładce "gdzie kupić" na stronie garmin.pl
Nuvi 760, Oregon 300 nuMaps Lifetime + ostatnia GPMapa, HTCwildfire + 3-oś kompas, Navigon, Rmaps.
Dlaczego...?pg pisze:saper pisze:...albo Pani nie wie co mówi, albo jej szef prowadzi prywatny import w bagażniku swojego samochodu
Biorąc pod uwagę kurs złotego to rzeczywiście elektronika i towary z importu mogą trochę potanieć:
http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleI ... 6450A8B428
http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleI ... 65a302a580
Pozdrawiam Mariusz
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300
W kieszeni: Dakota 20/
@saper - spokojnie, wyluzuj To nie była żadna osobista wycieczka ani do Ciebie ani do tej Pani (nawet nie mam pojęcia o kim mówisz - zresztą to nieważne). Problemy z dostępnością sprzętu nie mają żadnego związku ze zmianami cen, a biorą się niestety z zawirowań związanych ze zmianą zasad dystrybucji Garmina w Polsce. Co więcej, o ile mi wiadomo, obniżki cen owszem miały miejsce, ale jeszcze przed końcem roku (uwierz mi że wiem co mówię).
@Mariusz65 - masz rację, ale niestety kurs EUR to nie jedyny składnik ceny w Polsce, a powiedziałbym nawet że tych składników właśnie nam przybyło
@Mariusz65 - masz rację, ale niestety kurs EUR to nie jedyny składnik ceny w Polsce, a powiedziałbym nawet że tych składników właśnie nam przybyło
--
Witam.
Ceny powinny być zbliżone do cen w sieci Garmin w innych krajach europejskich na cud nie możemy liczyć.
Nie ma to sensu otwieranie przedstawicielstwa w Polsce a my będziemy jeździć np. do Czech w celu zakupu nawigacji ze względu na cenę.
Zazwyczaj tak bywa, że najpierw inny podmiot „męczy się zdobywając rynek” jak rynek staje się atrakcyjny firma wiodąca tworzy swoje przedstawicielstwo drugi wariant to,
że firma nie jest zadowolona z działań prowadzonych przez podmiot współpracujący i postanawia wziąć sprawy w swoje ręce.
Pozdrawiam.
Ceny powinny być zbliżone do cen w sieci Garmin w innych krajach europejskich na cud nie możemy liczyć.
Nie ma to sensu otwieranie przedstawicielstwa w Polsce a my będziemy jeździć np. do Czech w celu zakupu nawigacji ze względu na cenę.
Zazwyczaj tak bywa, że najpierw inny podmiot „męczy się zdobywając rynek” jak rynek staje się atrakcyjny firma wiodąca tworzy swoje przedstawicielstwo drugi wariant to,
że firma nie jest zadowolona z działań prowadzonych przez podmiot współpracujący i postanawia wziąć sprawy w swoje ręce.
Pozdrawiam.
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
Doskonałe podsumowanie tematu - sam lepiej bym tego nie ująłasandrzej pisze:Ceny powinny być zbliżone do cen w sieci Garmin w innych krajach europejskich na cud nie możemy liczyć.
--
Piotr, przyjechałbyś w końcu na zlot to byłoby o czym pogadać
P.S. chyba nam coś uciekło ach, te święta... w sumie zapomniałem się przypominać
P.S. chyba nam coś uciekło ach, te święta... w sumie zapomniałem się przypominać