Problem z Garmin Connect

O oprogramowaniu do obsługi naszych Garminów. BaseCamp, MapSource, MapSetToolKit, sendMap, WebUpdater, POI Loader, OziExplorer, GarPatch i wiele wiele innych. Także o serwisach typu GPS Visualizer czy GPSies. Ogólnie o szeroko rozumianej personalizacji odbiorników oraz ich wsparciu przy pomocy dodatkowego oprogramowania.

Moderatorzy: Zachu, wojtek, Spider, PouchX

Re: Problem z Garmin Connect

Postprzez marcin.dresnok » Śr, 19 lip 2017 18:38

Witam zakupiłem dodatkowy ant+ zamiennik dla połączeń z PC, na szczęście wszystko działa bez zarzutu, dodam, że operuję na windows 7 Professional service pack 1, co do odczuć nie znalazłem dużych rewelacji wizualnych, ale pulpit wygląda na taki, który ma możliwości, będę wnikał, choć z tym podstawowym sprzętem, który posiadam nie wiele więcej da się zdziałać, interwały i plan treningowy na całym miesiąc to jest mój cel, mam dodatkowe pytanie, powinien widnieć przycisk 'prześlij', użyłem tylko synchronizacji, ale po zamknięciu garmin express, na stronie wyniki gasną, jak umieścić wyniki na stałe, dodam, że synchronizacja przychodzi pomyślnie, brak mi tylko zapisu?

admin może usunąć stąd ten wątek, nie wiem jak dotarłem, aż tu pomyliłem działy

minęło trochę czasu.., mam zapiski na PC, i to za sprawą garmin connect, działam na windows 7 sp1, proponuje dobierać odpowiedni system, wcześniej miałem problem z przesyłaniem danych, zauważyłem, że tego nie idzie pominąć, istotna jest także odległość zegarka którym chcemy przesłać dane, wszystkie wskazówki zamieszczone w instrukcji się sprawdzają, trzeba wziąć je do serca, tyle.. w przyszłości kupię czujniki fitness, cze!
marcin.dresnok
Newbie
 
Posty: 5
Dołączył(a): Pt, 30 cze 2017 22:20

Re: Problem z Garmin Connect

Postprzez David81p » N, 14 sty 2018 12:50

Witam. Mam 2 urządzenia 810 i Fenix 3. Aktywności z Fenixa pokazują się na GC natomiast z 810 nie pokazująca się a jest połączony a synchronizacja działa i a stravie się pokazuje. Natomiast z edga nie widać na GC ze coś się działo. Jak powtórzę mam 2 urządzenia i z fenix jest oki natomiast z 810nie. Ktoś pomoże ?
David81p
Newbie
 
Posty: 1
Dołączył(a): N, 14 sty 2018 0:18

Poprzednia strona

Powrót do Software

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Exabot [Bot] i 4 gości