PS
Papierosy rzuciłem w piątej klasie podstawówki a ryby jak wiek spowodował, że kłusowanie stało się mało poważne
Uff, kamień z serca...GPS Maniak pisze:@EGON. Jeżeli ktoś kocha włóczenie się po lasach czy górach, nie musi już mieć innych "zboczeń". Jesteś rozgrzeszony![]()
Mariusz65 pisze:To jest nas dwóch!
PS
Papierosy rzuciłem w piątej klasie podstawówki a ryby jak wiek spowodował, że kłusowanie stało się mało poważne![]()
A ja myślałem, że tacy jak my to już wyginęli jak dinozaury.Bogna pisze:PS. Nie jesteście z EGONEM wyjątkami. Znam kilku takich jak Wy.
No właśnie. Ja też kawy nie pijęBogna pisze:PS. Nie jesteście z EGONEM wyjątkami. Znam kilku takich jak Wy.
Potwierdzam, chociaż sama kawę piję i to namiętnieGPS Maniak pisze:No właśnie. Ja też kawy nie piję
@asandrzejasandrzej pisze:Nie pijesz nie palisz, ale za dziewuchami, to chyba się jeszcze oglądasz.
Lub zwyczajnie chorzyEGON pisze:Jeszcze wyjdzie, że jesteśmy idealni, bez żadnych nałogów.![]()
20 km na trenażerze to robi się w półgodzinyZachu pisze: Generalnie oglądanie większości sportów jest nudne. Uczestnictwo to są emocje, wysiłek i adrenalina.
Porównał bym do jazdy na rowerze. Jeżdżąc na trenażerze wszystko wymyślałem, czytałem książki, oglądałem TV i zawsze mi się nudziło, ledwo 20 km potrafiłem zmordować. Na przejażdżce 10 km mija nie wiadomo kiedy.
że za bardzo przywiązujesz wagę do cyfr i rzędu wielkości.pocio pisze:Osobiście uważam,