Ja właśnie po to wgrywam bazę fotoradarów, żeby być poinformowanym za którym krzakiem mogą potencjalnie staćBas pisze:Jesli mialbym tak myslec, ze w kazdej chwili, zza kazdego mijanego krzaka, a moze za zakretem, a moze wlasnie za...
Przecież do bazy fotoradarów chyba nikt nie zgłasza stojących sobie bez celu radiowozów, lecz miejsca gdzie solą mandaty.
Zaręczam Ci, że radiowozy drogówki nie stoją przy drogach bez przyczyny. Śmiało można postawić tezę, że policjanci swą "rzetelną" pracę dokumentują ilością wystawionych mandatów a nierzadko są z tego powodu premiowani
Przecież można radarów nie wgrywać wcale i jeździć zgodnie z przepisami! No ale nie oszukujmy się, każdy ma chwile słabości i lepiej znać takie miejsca, tym bardziej, że ograniczenia prędkości są często bez sensu.Bas pisze:ze w te wakacje jakims cudem zle przygotowalem sobie punkty na jeden wyjazd i kilkaset km przejechalem bez ostrzezen. Przezylem bez strat finansowych.
No ale jak sobie wyobrażasz podzielenie kategorii SU na podkategorie? Przecież to niewykonalneBas pisze:jesli susza, to taki punkt oznaczamy "suszarka", a jesli stoja i suszarek nigdzie nie widac, to tylko "niebiesko".
Po za tym jak stoją to i "suszą"! Każdy radiowóz drogówki jest wyposażony w sprzęt do pomiaru prędkości a policjanci pieszo przecież nie chodzą.
Nie oszukujmy się - jak stoi drogówka to prędkość mierzą bo to są dla nich najłatwiejsze i pewne pieniądze
Ja jeżdżę trochę po Polsce i nie spotkałem takiego ewenementu jak Ty! Czyli drogówka nie łapiąca na radar.
Dlatego ja też jestem przeciwko łączeniu kategoriiBas pisze:Niech sobie kazdy przygotuje taki wariant jaki mu pasuje - jesli jednak wszystkie punkty beda w jednym worku, to juz sie nie da.
Od tego są opcje PoiLoadera aby każdy wykonał miszmasz pod swoje potrzeby.