O seriach 62, Montana, Oregon, eTrex, czy fēnix, a nawet Rino, Dakota, Colorado, czy starej dobrej 60. Także o oprogramowaniu BaseCamp oraz mapach topograficznych i turystycznych (w tym o GPMapie Topo i Garmin Custom Maps) oraz o wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów na szlakach górskich, krajoznawczych i rowerowych, a nawet w przydomowym lesie.
Nic z tych rzeczy. Liczba obsługiwanych plików JNX zwiększona do 250 i poprawiona zwiecha przy przeglądaniu obrazków tła. Niejako "przy okazji" przestał działać firmware patcher odblokowujący JNX-y ale chłopaki dali radę i jest już nowa wersja. W sumie żadnej nowej funkcjonalności 3.70 nie wprowadza.
W szufladzie - Vista, Colorado. Vista HCx poszła do ludzi. W użyciu - Nuvi 250W, Virb, Oregon 600, eTrex 30. Wycieczki rowerowe.
Hej,
spotkał się ktoś może w Colorado (u mnie 300) z "zamrażaniem" czasu na wyłączonym odbiorniku?
U mnie po wyłączeniu odbiornika zegarek przestaje "tykać" (oczywiście baterie są), chyba, że jest podpięty pod USB lub ma nastawiony budzik - wtedy odpala się o zadanej porze i zegarek jest aktualny.
FW 3.60 bez poprawek.
Witam
Nie zwracałem na to uwagi, ale teraz sprawdziłem, po włączeniu (akumulatory nie były wyjmowane) Colo wskazuje aktualną datę i czas.
( bez Fixa), Colo 400, FW- ostatnie.
andrzej
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
Miałem kiedyś Colo 300 i miał właśnie takiego buga (albo awarię). Po wyłączeniu nie trzymał czasu. Nawet się zastanawiałem, po co mu w takim razie budzik, skoro zegarek nie chodzi.
Pozdrawiam Jano
Garmin:Oregon 600, GPSMap 62s, w szufladzie: eTrex, Foretrex 201, Quest, StreetPilot, był: GPSMap 60CSx, Colorado 300, GPSMap 76 CS Smartphone:Samsung Xcover 3, Automapa, c:geo, Locus Pro
Po wgraniu softu 3.70 Colorado 300 dziwnie się zachowuje. Czasem nie widzi go komputer po podłaczeniu kablem USB. Normalne właczenie i wyłaczenie urzadzenia powoduje naprawę i komputer widzi Garmina. Dodam że na poprzednim sofcie było OK