Wpisałem dużymi!wrygiel pisze:Wpisałeś waypoint z małych liter, a ja rozróżniam wielkość liter.
Czym to rozpakowywać? WinRARem nie da rady!
Wpisałem dużymi!wrygiel pisze:Wpisałeś waypoint z małych liter, a ja rozróżniam wielkość liter.
No, trochę lipa.Ajger pisze:Wychodzi na to, że katalog GeocachePhotos działa tylko, jeśli jest w pamięci wewnętrznej odbiornika, nie działa z karty, to dlatego mi się wczoraj nie udało.
Np. "OP46AF OP46C0"wrygiel pisze:Napisz co dokładnie wpisałeś, postaram się zreplikować.
Obrót obrazu na ekranie według mnie,GPS Maniak pisze:Kolejna zaleta trójosiowego kompasu.
…….przeglądarka fotek w 62/eTrex też tak ma.
Nie mam 62S, zatem nie będę się spierał, chociaż wydaje mi się to dość dziwne. Mariusz65 bądź madman pisali że działa w Dakocie, w moich zabawkach też działa - w tym w "ciemnej" odmianie 62-ki. Co prawda w ogóle nie mam fotek w odbiorniku, tylko rysunki, ale to raczej nie powinno mieć znaczenia.Ajger pisze: 62s ........ Zdjęcia geotagowane nie są obracane podczas przeglądania.
Ruch chyba nie ma nic do tego. Raczej chodzi o czujnik położenia, a to w jaki sposób ten czujnik jest wykorzystywany przez oprogramowanie tego czy innego sprzętu to już inna sprawa.Ajger pisze:No ale 62s chyba nie ma czujnika ruchu,