Musze to sprawdzic wieczorem jeszcze raz, ale chyba jest blad z wersjami.
UPDATE:
wgralem w pracy wersje pod EDGE1000 i jest ok, bez polskich znakow. Cos chyba pokrecilem
UPDATE2
Sciagnałem nie ten plik...
Jeszcze co prawda nie wgrałem na odbiornik ale czy ten dodatek zawiera tylko same numeracje, sporo zajmuje pamięci.podczas gdy "mapa" PLTopoAdresy" to 413 MB.
Zarzuciłem trochę temat, ale tak, faktycznie chodzi o pliki ze śladami.Azymut pisze: Chodzi więc chyba o to, co obciąża pamięć zegarka poza mapą (np. zapisane ślady).
Jeśli poprawka była zgłaszana przez stronę mapy http://garminwpolsce.pl/map.html to po zalogowaniu jest tam możliwość sprawdzania stanu zgłoszenia. Przy czym w zależności od terminu zgłoszenia poprawki, ze względu na cykl wydawniczy nie wszystkie poprawki są w stanie "fizycznie" załapać się do mapy już na najbliższą wersję. Wówczas pojawiają się one w mapie przy kolejnym wydaniu.MaciekP pisze:...a zapowiadana paczka bieszczadzka jest czescia tego wydania?
Nie widze poprawki jaka zalaczylem ostatnio przy laczeniu sie carynskiej i wetlinskiej, przy parkingu.
Nadal mapa jest bardzo uboga bez "sciezek"...
To jest słuszna uwaga i jeśli podobnych zgłoszeń będzie więcej, to wówczas trzeba będzie i o tym pomyśleć w przyszłości.Wojtek Szydlowski pisze:Sugestia do systemu sprzedaży: przydałaby się możliwość dodania kolejnej licencji do konta.
Dzisiaj kupiłem drugą licencję i musiałem zarejestrować mapę zakładając nowe konto na inny email, niż pierwsza licencja.
Na szczęście gmail pozwala na użycie "aliasu" w nazwie, więc nie muszę zakładać drugiego konta, które trzeba utrzymywać...
Witam wszystkich Garniakowców,GPS Maniak pisze:A jak ktoś chce zaśmiecać może zaśmiecać nie tylko wektor ale także raster