Nadol pisze:
P.S.
Właśnie zaktualizowałem mapę OSM, dane z 10.01.2015:
Kolego Nadol, moje uznanie, dotychczas przez rok korzystałem z map Kolegów z Rosji.
Tylko mam pytanie, dlaczego tak wielka waga pliku, rosyjska wersja jest o połowę mniejsza?
Nie można zmniejszyć, może zbyt wiele zbędnych dla mapy do nawigacji punktów?
Pytam gdyż używam aplikacji 7ways od roku na galaxy s plus i na Media Naw w Clio IV.
Na telefonie działa błyskawicznie, na Media Naw jest zbyt duża i procesor tylko 600 hz sobie słabo radzi, z mapami od Rosjan nie było problemu.
Mam opracowaną pod siebie (ikony tylko dla 192) na podstawie interfejsu domyślnego i interfejsu Kolegi grviktor.
Kursor to u mnie autko Clio IV z możliwością zmiany po stuknięciu w kursor.
Radary stacjonarne z oznaczeniem ograniczenia, to samo dla kontroli drogowej, radar przenośny, kamera wielofunkcyjna, monitoring miejski, czerwone światło, radar odcinkowy. Dla radarów odzielne ikony. Dla lektora wykorzystałem dostępne pliki głos Marzena na MIPLO. Informuje jaki radar, jakie ograniczenie i odległość, Usunięte przejazdy kolejowe ale zawsze można dodać.
Kolego Bas, jeśli jest Kolega zainteresowany to udostępnię a Kolega to może rozwinie twórczo. Plik radarów, skórka z modyfikacją np. trasa niebieska strzałka żółta, drogi Autostrada, E- Ski. i Krajowe kolor żółty. plik dźwiękowy, moje tłumaczenie. W skórce w naszym języku opisałem co jest co.
Moje POI dom z możliwością zmiany ikonki na domek. Moje POI można modyfikować dodawać ikony, opis itp.
Wszystko sprawnie działa dla najnowszej wersji.
[edit]
Zapomniałem dodać - Clio - 7ways dla procesora MIPS