Witam wszystkich, mam pytanko odnośnie zakupów z rynku Amerykańskiego przez Amazon com.
Mam możliwość zamówienia Tactix Charlie ze stanów. Ale nie wiem, czy będzie on normalnie funkcjonował w naszym kraju. Wysłałem maila z zapytaniem na stronie Garmin, ale pani odpisała, ze jezyka polskiego w menu nie będzie a mapy Polski trzeba wgrać... z drugiej strony kumpel kupił z amazon.com Fenixa 5X i ma polskie Menu.
moje pytanie brzmi czy jest sens kupowania z rynku amerykańskiego i użytkowanie w Polsce, czy będę miał Polskie menu i czy wgram bez problemu mapy TOPO PL???
z góry dzięki.
Tactix Charlie z amazon. com USA
Re: Tactix Charlie z amazon. com USA
Ekonomicznie ma sens (ciągle jest taniej niż w EU).panmurek pisze:Czy sens kupowania z rynku amerykańskiego i użytkowanie w Polsce?
Tak (bez problemu)panmurek pisze:czy wgram bez problemu mapy TOPO PL?
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Nie daję Tobie gwarancji. że sytuacja się powtórzy
- ja kupowałem na ebay od sprzedawcy w USA dwa zegarki (fenix(1), epix) i w obu była możliwość wyboru języka PL
Auto: Android Auto + OsmAnd+ + UMP, mapy.cz + OSM, Google Maps
Nadgarstek: Fenix 7 Pro Solar + TopoActive Europe + UMP
W telefonach: OsmAnd+ + OSM + UMP, mapy.cz
Nadgarstek: Fenix 7 Pro Solar + TopoActive Europe + UMP
W telefonach: OsmAnd+ + OSM + UMP, mapy.cz
Język polski obecny: https://www.youtube.com/watch?v=TkfEn-wDmogpanmurek pisze:a język Polski?
od ~ 0:40
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Film jest od polskiego sprzedawcy. Może być tak jak z fitnesowymi że będzie lokalny język. Da się obejść ale jest niewygoda. Kiedyś w Garminie lepsi spece pracowali i potrafili mocno utrudnić życie 
Dla zainteresowanych, pisałem do sprzedawcy ze stanów, potwierdził mi, ze jest polski język. Zegarek zamówiony, za ok 3 tyg. dostane go i potwierdzę na sto procent. Może komuś się przyda.
Witam, zegarek już na ręku, normalnie ma Polski język, wszystko działa. jak wróce do kraju sprawdzę mapy polski. pozdro.