Na codzień używam iPhona w wersji Max z dużym ekranem, na rower chciałbym zabierać innego iPhona w wersji mini, tylko taki mieści mi się w kieszonkach
Jeden Garmin na dwóch telefonach
Jeden Garmin na dwóch telefonach
Czy da się sparować jednego Garmina Fenix 6 z dwoma różnymi telefonami? Na każdym z telefonów mam Connect i jestem zalogowany na to samo konto.
Na codzień używam iPhona w wersji Max z dużym ekranem, na rower chciałbym zabierać innego iPhona w wersji mini, tylko taki mieści mi się w kieszonkach
Re: Jeden Garmin na dwóch telefonach
Być może zależy jaki Garmin. Na Edge 1030 nie sprawdzałem, ale sprawdzałem z Fenix 6X Pro i tak - przynajmniej na Androidzie (smartfon + tablet), tylko trzeba pamiętać, że gdy oba są włączone to będą konkurować o połączenie, często wygrywa silniejszy (BT pewno). Nie pamiętam już dokładnie, ale czasami żądało kody parowania, czasami przejmowało połączenie z Fenixem i byłem zdziwiony, że powiadomienia ze smartfona mi się nie wyświetlają...
Vista HCx, Nuvi 2595 (plus ecoRoute HD), Edge 810, Edge 520.