Jeden Garmin na dwóch telefonach

O seriach Forerunner, Edge, Approach i Swim, oprogramowaniu Garmin Training Center i SportTracks, serwisie Garmin Connect, a także o innych rozwiązaniach dla biegaczy, cyklistów, narciarzy, wioślarzy oraz uprawiających inne dyscypliny sportowe w których przydatny może być GPS.
Arecus
Nowy

Jeden Garmin na dwóch telefonach

Post autor: Arecus »

Czy da się sparować jednego Garmina Fenix 6 z dwoma różnymi telefonami? Na każdym z telefonów mam Connect i jestem zalogowany na to samo konto.
Na codzień używam iPhona w wersji Max z dużym ekranem, na rower chciałbym zabierać innego iPhona w wersji mini, tylko taki mieści mi się w kieszonkach :)
Awatar użytkownika
prozor
Bywalec

Re: Jeden Garmin na dwóch telefonach

Post autor: prozor »

Być może zależy jaki Garmin. Na Edge 1030 nie sprawdzałem, ale sprawdzałem z Fenix 6X Pro i tak - przynajmniej na Androidzie (smartfon + tablet), tylko trzeba pamiętać, że gdy oba są włączone to będą konkurować o połączenie, często wygrywa silniejszy (BT pewno). Nie pamiętam już dokładnie, ale czasami żądało kody parowania, czasami przejmowało połączenie z Fenixem i byłem zdziwiony, że powiadomienia ze smartfona mi się nie wyświetlają...
Vista HCx, Nuvi 2595 (plus ecoRoute HD), Edge 810, Edge 520.
ODPOWIEDZ