O seriach 62, Montana, Oregon, eTrex, czy fēnix, a nawet Rino, Dakota, Colorado, czy starej dobrej 60. Także o oprogramowaniu BaseCamp oraz mapach topograficznych i turystycznych (w tym o GPMapie Topo i Garmin Custom Maps) oraz o wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów na szlakach górskich, krajoznawczych i rowerowych, a nawet w przydomowym lesie.
Cześć, Możecie mi podpowiedzieć jak zainstalowac mapę na urządzeniu? Zainstalowałem w BC. Zapisałem też pliki z załącznika na urządzewniu ale nie widzi tej mapy. W BC jest widoczna, ale nie mam jak jej przesłać do urządzenia.
MapInstall dla systemu Mac musi być zainstalowany jako oddzielna aplikacja (nie za pomocą BaseCamp). Najłatwiejszym sposobem zainstalowania programu MapInstall na komputerze jest zainstalowanie programu Garmin BaseCamp. Instalacja BaseCamp spowoduje również zainstalowanie programu MapInstall.
Kliknęliście chociaż link, który podałem? Może warto zacząć od instrukcji.
Wysyłanie map do urządzenia
Przesyłając zapisane elementy do podłączonego urządzenia, można również przesyłać mapy obszarów otaczających te elementy.
Podłącz urządzenie do komputera.
Wybierz kolejno Mój zbiór > Przeslij > Wyślij Mój zbiór do urządzenia.
Wybierz urządzenie i zaznacz pole wyboru Po zakończeniu wyślij mapy za pomocą MapInstall.
Wybierz Wyślij.
Wykonaj instrukcje wyświetlane na ekranie.