V Zlot zakręconych - centrum Polski
Re: W temacie
Prawda jest taka, że obiecałem takie szkolenie zorganizować, ale nie udało mi się spełnić tej obietnicy. Strasznie mi z tego powodu wstyd i najmocniej przepraszam ewentualnych uczestników.zarys pisze:Magnoom a może byś tak złamał się i powtórzył szkolenie z UMP-owania???
Z samym szkoleniem też sprawa trochę się komplikuje. Nauczony doświadczeniem z ostatniej mojej prezentacji w naszym gronie twierdzę, że do takiego szkolenia musiałbym się lepiej przygotować. Na dzień dzisiejszy mam problem z organizacją własnego czasu i boję się kolejnych deklaracji z mojej strony.
Poza tym na zlocie będą lepsi specjaliści w UMPowaniu ode mnie. Nie widzę jednak przeszkód, aby w razie zainteresowania zorganizować luźniejszą pogadankę w stylu jeśli znam odpowiedź na pytanie to pomogę.
Leszku dopisałem dwie osoby od 28 do 30 marca.Leszek L. pisze:Jeśli jest jeszcze możliwość dopisz...
Również dopisałem do listy uczestników, ale proszę jeszcze o deklarację terminu, abym mógł zaklepać odpowiednią ilość noclegów.Saab pisze:Jezeli jest jeszcze miejsce i przyjmniecie zielonego to tez sie pisze
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Zlot
Dzięki za umożliwienie mi uczestnictwa w Zlocie
Deklaruje przyjazd w dniu 28.03 godziny wieczorne , wyjazd dn.30.03. o ile w pracy coś mi nie namieszają 
p.s.
czy jakoś trzeba się do Zlotu przygotować , pierwszy raz będę brał udział w tego rodzaju imprezie.
Pozdrawiam
M.
p.s.
czy jakoś trzeba się do Zlotu przygotować , pierwszy raz będę brał udział w tego rodzaju imprezie.
Pozdrawiam
M.
Kto pyta nie błądzi .
Nüvi 760,CNE NT 2009 , GPMapa NT 2007.4,UMP pcPL
Nuvi 3490 LMT
Nüvi 760,CNE NT 2009 , GPMapa NT 2007.4,UMP pcPL
Nuvi 3490 LMT
Re: Zlot
(uwaga - okraszone humorem)Saab pisze: p.s. czy jakoś trzeba się do Zlotu przygotować , pierwszy raz będę brał udział w tego rodzaju imprezie.
Pozdrawiam
M.
Koledzy proszę wyjaśnijcie Panu, bo słów mi brak.
Oczywiście, że trzeba się przygotować. Wielu z nas przygotowania rozpoczyna już na kilka miesięcy, (a niektórzy nawet kilka lat) przed zlotem.
Nie wiem czy teraz uda Ci się dogonić, Lecha, Jackuta, Jerzego, i innych ...
Przykro mi - ale poprostu przyjedziesz nieprzygotowany
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
- consigliero
- Początkujący
Re: Zlot
Grinch - prawie się zlałem
jak nic naraziłbyś mnie na koszty...
pozdrawiam
PS. Czy ktoś coś mówił o gumowcach?
Obowiazkowo! Należy uzbroić sie w dobry humor (na smutasów Darek wypuszcza Ikara) i dużo, duużoo luzuSaab pisze:czy jakoś trzeba się do Zlotu przygotować , pierwszy raz będę brał udział w tego rodzaju imprezie.
pozdrawiam
PS. Czy ktoś coś mówił o gumowcach?
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Marku (consigliero) dawaj, dawaj... miejsce się chyba jeszcze znajdzie. Najwyżej wyprosimy kilku innych lokatorów
Rozumiem, że noclegi od piątku do niedzieli.
Janku to właśnie trochę mnie przeraża, bo lista obowiązków znowu urosła i nie potrafię wszystkiego zorganizować tak jakbym chciał.
Janku to właśnie trochę mnie przeraża, bo lista obowiązków znowu urosła i nie potrafię wszystkiego zorganizować tak jakbym chciał.
Pozdrawiam Damian Gałka
-
Marek Wyszomirski
- Początkujący
- GPS Maniak Jr.
- Początkujący
Witam.
Niestety znowu nie dojedziemy na zlot w komplecie.
Moja żonka z dziećmi zostaje w domu, ja na 99% przyjadę.
A przy okazji zapraszam do zapoznania się z tym artykułem.
Niestety znowu nie dojedziemy na zlot w komplecie.
Moja żonka z dziećmi zostaje w domu, ja na 99% przyjadę.
A przy okazji zapraszam do zapoznania się z tym artykułem.
Pozdrawiam, Tomek
-
SP2BZW
- consigliero
- Początkujący
-
SP2BZW