Ja jutro też w trasę się wybieram, więc chyba wcześniej sobie wyjadę, aby jechać spokojniej.
V Zlot zakręconych - centrum Polski
Richters... strasznie smutno mi się czyta takie wiadomości. To już na 100% pewne i nie da się jakoś trasy powrotnej przez Bełchatów zaplanować 
Ja jutro też w trasę się wybieram, więc chyba wcześniej sobie wyjadę, aby jechać spokojniej.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Dokonam małych roszad w pokojach, ale problemu raczej nie będzie. Szkoda tylko, że nie dacie rady (Sierek i Richters) dojechać na zlot.Sierek pisze:Damian,
mam nadzieję, że nie skomplikuję tym za bardzo organizacji?
Zmodyfikowałem listę w pierwszej wiadomości.
Pozdrawiam Damian Gałka
U mnie też mała zmiana ale przyjeżdżam rzecz jasna tylko w innym terminie.
Proszę przebukować mój nocleg z 29/30 na 28/29. Jednak jadę na delegację do Piły i w powrocie bym w piątek pod wieczór dojechał na zlot. W sobotę po południu musiałbym jednak wyjechać - sprawy rodzinne nie pozwalają mi zostać na kolejną noc. Ale mam nadzieję, że mniej stracę, bo jak GPSManiak powiedział, że najwięcej będzie się działo na początku
.
Mam nadzieję, że na sobotę planowane jest wejście na Górę Kamieńsk. Elektrownia mnie nie interesuje specjalnie, bo już tam kiedyś byłem.
Rozumiem, że wyrobisko odpadło.
Proszę przebukować mój nocleg z 29/30 na 28/29. Jednak jadę na delegację do Piły i w powrocie bym w piątek pod wieczór dojechał na zlot. W sobotę po południu musiałbym jednak wyjechać - sprawy rodzinne nie pozwalają mi zostać na kolejną noc. Ale mam nadzieję, że mniej stracę, bo jak GPSManiak powiedział, że najwięcej będzie się działo na początku
Mam nadzieję, że na sobotę planowane jest wejście na Górę Kamieńsk. Elektrownia mnie nie interesuje specjalnie, bo już tam kiedyś byłem.
Rozumiem, że wyrobisko odpadło.
tez w temacie
Damian!!!
Sam to miałem rok temu i nawet przez myśl mi nie przyszło, że będę powodem kłopotów. Niestety ja nie jestem samo-zatrudnionym jak nasi mili Księgowi i muszę liczyć się z wymaganiami BOSS'A. A Ten nie wyobraża sobie bym w poniedziałek nie zameldował się przed Jego obliczem, ja zaś nie wyobrażam sobie nie zobaczyć sie z WAMI na wiosennym zlocie. I pomimo tego ,że aura z każdym dniem ma być łaskawsza chciałbym prosić Ciebie o przesunięcie mego pobytu z 29/30 na 28/29. Pod wieczór 29 muszę gnać na północ, takie życie!!! Jeszcze raz przepraszam za kłopot i proszę o potwierdzenie możliwości wcześniejszego przybycia. Czy tam istnieje możliwość aprowizacji czy też należy w całości liczyć na siebie (oczywiście wyłączając trunki)?
Sam to miałem rok temu i nawet przez myśl mi nie przyszło, że będę powodem kłopotów. Niestety ja nie jestem samo-zatrudnionym jak nasi mili Księgowi i muszę liczyć się z wymaganiami BOSS'A. A Ten nie wyobraża sobie bym w poniedziałek nie zameldował się przed Jego obliczem, ja zaś nie wyobrażam sobie nie zobaczyć sie z WAMI na wiosennym zlocie. I pomimo tego ,że aura z każdym dniem ma być łaskawsza chciałbym prosić Ciebie o przesunięcie mego pobytu z 29/30 na 28/29. Pod wieczór 29 muszę gnać na północ, takie życie!!! Jeszcze raz przepraszam za kłopot i proszę o potwierdzenie możliwości wcześniejszego przybycia. Czy tam istnieje możliwość aprowizacji czy też należy w całości liczyć na siebie (oczywiście wyłączając trunki)?
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Ryszard
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Alferek. Plan A. Zastanawiam się czy nie wykorzystać okazji i nie podrzucić Ci do bagażnika skrzynki Tyskiego dla Garniak'owców. Plan B - dowiozę sam na następny zlotAlferek pisze:U mnie też mała zmiana ale przyjeżdżam rzecz jasna tylko w innym terminie.
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
w temacie
beetle-m napisał:
Plan B jeszcze lepszy ale jeśli to już druga skrzynka
Plan A -dobry na ten zlot- pochwalam!!!Alferek. Plan A. Zastanawiam się czy nie wykorzystać okazji i nie podrzucić Ci do bagażnika skrzynki Tyskiego dla Garniak'owców. Plan B - dowiozę sam na następny zlot Smile
Plan B jeszcze lepszy ale jeśli to już druga skrzynka
Pozdrawiam
Ryszard
Ryszard
Re: tez w temacie
Oj pamiętam tamten zlot doskonale. Dlatego teraz odczuwam większą presję, bo nie jestem w stanie dorównać poziomem organizacyjnym i atrakcjami.zarys pisze:Damian!!!
Sam to miałem rok temu...
Do tej pory miałem zapisany termin 28-30 marca, ale nie ma problemu. Właśnie poprawiłem na 28-29. Rozumiem, że przyjedziesz z małżonką.zarys pisze:chciałbym prosić Ciebie o przesunięcie mego pobytu z 29/30 na 28/29. Pod wieczór 29 muszę gnać na północ, takie życie!!!
Na miejscu mamy zapewnione noclegi i wyżywienie. Istnieje też bar, w którym można dokonać odpowiednich zakupów. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby przywieźć również coś ze sobą. Nie jestem pewien czy będziemy mieć swobodny dostęp do kuchni. Muszę jeszcze zapytać, czy będziemy mogli sami coś sobie przygotować np. w środku nocy jak nas najdzie ochota.zarys pisze:Czy tam istnieje możliwość aprowizacji czy też należy w całości liczyć na siebie (oczywiście wyłączając trunki)?
Pozdrawiam Damian Gałka
życzenia
Drodzy Uczestnicy V Zlot/Zjazd GPS.
Przesylam Wszystkim pozdrowienia udanej zabawy, ciekawej wycieczki i efektywnego spotkania !!!
Niestety ja nie przyjade nad czym ubolewam
(o jednym i drugim poinformowalem Szanownego Organizatora - do ostatniej wrecz chwili wojowalem aby zrealizowac wyjazd). Bardzo żaluje.
Serdecznie wiec Wszystkich pozdrawiam i żywię nadzieje rychlego spotkania, na przyszlym Zlocie.
Robert
Przesylam Wszystkim pozdrowienia udanej zabawy, ciekawej wycieczki i efektywnego spotkania !!!
Niestety ja nie przyjade nad czym ubolewam
Serdecznie wiec Wszystkich pozdrawiam i żywię nadzieje rychlego spotkania, na przyszlym Zlocie.
Robert
Z pozdrowieniami,
Robson
GPSmap 60CSx + GPMapaPL 2010.1 + GPMapa TOPO 2009 + nuvi3790T + CNE 2011.20 + Sanyo Eneloop
Robson
GPSmap 60CSx + GPMapaPL 2010.1 + GPMapa TOPO 2009 + nuvi3790T + CNE 2011.20 + Sanyo Eneloop
- consigliero
- Początkujący
Właśnie rozpakowałem przesyłkę ze stanów(zakup na e-bay). Najciekawsza jest część dotycząca deklaracji celnej 82 USD(Astro220). W związku z brakiem czasu pierwsze próby odbędą się chyba na spotkaniu integracyjnym.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zumo 660 ,Zumo 550 firmware 4.8 Mapsource 6.16.2 76S,Astro 220
CNE NT 2011.2,GPMapa NT 3d 2009.4,BC reg.14, Smellybikers, UMP-pcPL 30Sep10
CNE NT 2011.2,GPMapa NT 3d 2009.4,BC reg.14, Smellybikers, UMP-pcPL 30Sep10
Byłoby super gdyby Astro pojawiło się na Zlocie. Od dłuższego czasu wielu znajomych w tym ja zastanawia się nad takimi modelami. Sam jednak nie posiadam obecnie psa. Ciekawe czy któryś z obecnych na zlocie piesków zgodzi się na testy z takimi zestawami.
Pozdrawiam Damian Gałka