z tym to raczej nie będzie problemuMagnoom pisze:Ciekawe czy któryś z obecnych na zlocie piesków zgodzi się na testy z takimi zestawami.
V Zlot zakręconych - centrum Polski
-
SP2BZW
-
SP2BZW
Przepraszam wszystkich za tak późne prostowanie kilku istotnych spraw. Niestety dopiero teraz wszedłem do domku po wyjeździe służbowym, a zaliczyłem dzisiaj Gniezno, Leszno, Kalisz,...
Niestety nie udało mi się zorganizować wejścia a teren kopalni.
Natomiast na 100% mamy wycieczkę po Elektrowni Bełchatów. Niestety wejść mogą tylko osoby, które podesłały mi swoje imiona, nazwiska i numery dowodów osobistych oraz dzieci w wieku szkolnym.
Po niedawnej akcji Greenpeace na terenie elektrowni zaostrzono wiele wymogów bezpieczeństwa. Stąd te ograniczenia, listy uczestników i ... zakaz fotografowania. Nie tylko wewnątrz zakładu, ale również z okolicznych parkingów, itp. Wierzcie mi ochrona działa bardzo skutecznie i bardzo skrupulatnie pilnują przestrzegania tego zakazu.
Wielu z Was dopytuje mnie o konkretny plan zlotu. Takowego nigdy nie przygotowywaliśmy i tym razem liczyłem na dużą elastyczność. Widzę to mniej więcej tak:
W piątek zaczynają przyjeżdżać uczestnicy. Większość powinna dotrzeć w okolicach wieczoru i wczesnej nocy. Organizujemy zakwaterowanie i kolację. Powitania, nocne Polaków rozmowy, itp.
W sobotę po śniadanku i delikatnym odpoczynku chciałbym Wam zaproponować w pierwszej kolejności odwiedzenie kilku tarasów widokowych w okolicach Kopalni Bełchatów: zapewne Górę Kamieńsk, taras w Kleszczowie, Żłobnicy, przejazd nową odkrywką w Chabielicach (bo tutaj koparki są jeszcze w miarę widoczne z dość bliskiej odległości, bez potrzeby organizowania zezwoleń) oraz wejście na teren Elektrowni Bełchatów. Wejście do zakładu mamy pomiędzy godzinami 10 - 13.
Po powrocie obiadek i popołudnie spędzimy raczej na rozmowach, testach odbiorników. O chwilkę uwagi proszą również Alf/red/ i Frasun znani tutaj lub z projektu UMP-pcPL doskonale.
Kolacja (ewentualnie obiadokolacja).
Niedziela to dzień na śniadanko, odpoczynek, kopiowanie zdjęć, wymianę wizytówek, pakowanie, pożegnania i wyjazdy. Jeśli ktoś miałby ochotę pozostać dłużej do poniedziałku sądzę, że nie powinno być z tym problemu.
EDIT: Usunąłem telefony pod jakimi można mnie złapać
Niestety nie udało mi się zorganizować wejścia a teren kopalni.
Natomiast na 100% mamy wycieczkę po Elektrowni Bełchatów. Niestety wejść mogą tylko osoby, które podesłały mi swoje imiona, nazwiska i numery dowodów osobistych oraz dzieci w wieku szkolnym.
Po niedawnej akcji Greenpeace na terenie elektrowni zaostrzono wiele wymogów bezpieczeństwa. Stąd te ograniczenia, listy uczestników i ... zakaz fotografowania. Nie tylko wewnątrz zakładu, ale również z okolicznych parkingów, itp. Wierzcie mi ochrona działa bardzo skutecznie i bardzo skrupulatnie pilnują przestrzegania tego zakazu.
Wielu z Was dopytuje mnie o konkretny plan zlotu. Takowego nigdy nie przygotowywaliśmy i tym razem liczyłem na dużą elastyczność. Widzę to mniej więcej tak:
W piątek zaczynają przyjeżdżać uczestnicy. Większość powinna dotrzeć w okolicach wieczoru i wczesnej nocy. Organizujemy zakwaterowanie i kolację. Powitania, nocne Polaków rozmowy, itp.
W sobotę po śniadanku i delikatnym odpoczynku chciałbym Wam zaproponować w pierwszej kolejności odwiedzenie kilku tarasów widokowych w okolicach Kopalni Bełchatów: zapewne Górę Kamieńsk, taras w Kleszczowie, Żłobnicy, przejazd nową odkrywką w Chabielicach (bo tutaj koparki są jeszcze w miarę widoczne z dość bliskiej odległości, bez potrzeby organizowania zezwoleń) oraz wejście na teren Elektrowni Bełchatów. Wejście do zakładu mamy pomiędzy godzinami 10 - 13.
Po powrocie obiadek i popołudnie spędzimy raczej na rozmowach, testach odbiorników. O chwilkę uwagi proszą również Alf/red/ i Frasun znani tutaj lub z projektu UMP-pcPL doskonale.
Kolacja (ewentualnie obiadokolacja).
Niedziela to dzień na śniadanko, odpoczynek, kopiowanie zdjęć, wymianę wizytówek, pakowanie, pożegnania i wyjazdy. Jeśli ktoś miałby ochotę pozostać dłużej do poniedziałku sądzę, że nie powinno być z tym problemu.
EDIT: Usunąłem telefony pod jakimi można mnie złapać
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2008, 11:59 przez Magnoom, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
-
SP2BZW
-
SP2BZW
Ja tym razem blisko.
Będziemy po pracy kole 18:00 - 19:00.
Będziemy po pracy kole 18:00 - 19:00.
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
Już jest. Był na liście u mnie od jakiegoś czasu (choć potwierdził niedawno), ale nie zdążyłem zrobić aktualizacji tutaj na forum.popej pisze:Zabieram ze sobą nito. Dziwne, ale nie widzę go jeszcze na liście?
Do zobaczenia na miejscu. Dzisiaj miałem krótki kurs tylko do Piotrkowa, teraz uciekam do biura, ale powinienem się szybko urwać z pracy.
Pozdrawiam Damian Gałka
Janek, czy Ty w ogóle śpiszZYSKI pisze:Ostatnie biurowe pociagniecia i spadammyśle, że tak kole 10-tej wystartuje........................czyli do zobaczenia
"Ostatnie biurowe pociągnięcia..." o godz. 4,54
Ja mam nadzieję dokończyć swoje "ostatnie biurowe pociągnięcia" ok.14.00.
A potem w drogę.
Pozdrawiam, Jerzy
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
-
SP2BZW