V Zlot zakręconych - centrum Polski

O tym, że z GPSów najlepiej korzystać z dala od domu oraz komputera, za to koniecznie w tym samym wspaniałym towarzystwie.
Bolek1
Bywalec

Post autor: Bolek1 »

Ciekawe kto będzie podpowiadał zagubionym duszyczkom w czasie weekend'u :?: :cry:
Pozdrawiam! Krzychu.
Vista HCx + Topo_PL_100 + UMP-pcPL-topo oraz parę innych map
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Post autor: Bogna »

Ech! Jak macie fajnie. I jak Wam zazdroszczę... :(, chociaż to nie wypada (...ale na szczęście nie jestem Ada, więc mi wypada :P :lol: ). Szkoda, że jeszcze tym razem się nie spotkam integracyjnie z Garminowymi Maniakami.
Ale życzę wszystkim supeeeeeerowej integracji, tych wszystkich achów i ochów... przy powitaniach. Tych postawionych i otrzymanych wirtualnych piw, zamienionych już w realne (oczywiście nie wszystkich, bo inaczej np. Lechu i Reszta ekspertów zmienili by się w antałki :wink: :P :roll:, zaś nocne Polaków rozmowy mogłyby przekształcić się w bełkotliwe przechwałki - a tego Wam nie życzę :P )

Aha, i wyobrażam sobie te wszystkie Garminy zebrane na jednym stole. A może strzelicie jakąś fotkę w ramach sprawozdania po imprezie :?:

Dla wszystkich pozdrowienia znad morza. Śnieg jeszcze nie stopniał do końca, chociaż za płotem u sąsiadów kwitną już fiołki. A jak tam w środku Kraju sprawy wiosny się mają:?: :D :lol:
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
nicram
Bywalec

Post autor: nicram »

Cześć,
melduję dotarcie do celu.
Pozdrawiamy i czekamy na resztę.
Gosia, Nicram i Wojtuś
Awatar użytkownika
jackut
Bywalec

Post autor: jackut »

Ja jeszcze troszkę muszę popracować... andrzejski będzie w Kielcach około 14.30 i zaraz potem ryszamy.
O kurde jak się cieszę... :D

pozdrawiam
jackut
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

krzychkul pisze:Ciekawe kto będzie podpowiadał zagubionym duszyczkom w czasie weekend'u :?: :cry:
Się nie bój Krzychkul, :lol:. Nie wszyscy wyjechali. :D Spójrz na stopkę Garniaka, a zobaczysz ilu nas tu jeszcze zostało. Wyjechało tylko +- 40 osób + chudoba, której się jednak do statystyk nie wlicza...
Będzie im tam wesoło, ale my tu... sierotami nie zostaniemy. :wink:. Niektórzy nawet zza wielkiej wody, a mimo to bardzo rzeczowo odpowiadają :wink:.
A może w tym Bełchatowie złapią :roll: :wink: netowego fiksa i nam coś napiszą :?: Bo może tylko w Lesku neta niet. :wink:
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
Awatar użytkownika
jackut
Bywalec

Post autor: jackut »

Bogna, BlueConnect chyba złapie :?:
Tylko czy będą chętni do rozwiązywania szczegółowych problemów :D
pozdrawiam
jackut
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

jackut pisze:BlueConnect chyba złapie :?:
Tylko czy będą chętni do rozwiązywania szczegółowych problemów :D
pozdrawiam
jackut
Jackut, to się rozumie samo przez się :wink:. Lepiej Wam tam będzie własne problemy 'rozbierać', niż nasze tu przyziemne. Bo wprawdzie, jak napisał Magnoom, do dziury Was nie wpuszczą, ale... może gdzieś tam psim swędem (ech! ta achrana :evil: ) poniżej poziomu (ziemi, a nie morza) :twisted: Wam się uda? :wink: :?:
No i... :roll: bedziecie mieli co innego na głowie. Ale proszę, o nas, pozostałych frorowiczach nie zapominajcie i się kufelkiem za nasze zdrowie też stukajcie... :wink:
Pozdrawiam Bogna.

Saab
Początkujący

Post autor: Saab »

nicram pisze:Cześć,
melduję dotarcie do celu.
Pozdrawiamy i czekamy na resztę.
Gosia, Nicram i Wojtuś
Witam.
I jak tam , do której jest czynna kuchnia , a do której bar bo nie wiem czy stawac po drodze coś zjeść i zrobić jakieś zakupy :D .Mam nadzieje ,że na miejsce dobije gdzieś około 20:06. :D
Pozdrawiam\ M.N.
Kto pyta nie błądzi .
Nüvi 760,CNE NT 2009 , GPMapa NT 2007.4,UMP pcPL
Nuvi 3490 LMT
nicram
Bywalec

Post autor: nicram »

Kuchnia i jadalnia mają być otwarte do późna, a jedzenie wystawione (szwedzki stół)
Pozdrawiam, Marcin
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
Awatar użytkownika
beetle-m
Garniak
Has thanked: 2 times

Post autor: beetle-m »

krzychkul pisze:Ciekawe kto będzie podpowiadał zagubionym duszyczkom w czasie weekend'u :?: :cry:
Krzychkul - MY. Tak namieszamy :wink: , że tego nawet wypoczęta rada forum nie odkręci :wink: :roll: :idea:
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

beetle-m pisze:MY. Tak namieszamy :wink: , że tego nawet wypoczęta rada forum nie odkręci :wink: :roll: :idea:
Beetle-m, hm, a czy jesteś pewien, ze Rada Forum wróci z tej integracji wypoczęta?
I czy ktoś przypadkiem :wink: :P orientuje się, ile to beczek z pewnym perlisto-złocistym, jęczmiennym napojem, do tego szwedzkiego stołu przygotowano?

Wcale nie jestem złośliwa, to... po prostu zazdrość tak mnie źre :twisted: :wink:
Pozdrawiam Bogna.

Awatar użytkownika
wodzirej
Garniak
Has thanked: 1 time

Post autor: wodzirej »

Bogna pisze:Nie wszyscy wyjechali. Niektórzy nawet zza wielkiej wody
Jeśli do mnie pijesz, to też wyjeżdżam na weekend. W realu jestem wodzirejem www.wodzirej.pl. Trafiły mi się dwa zlecenia (sobota wesele, niedziela bal na jubileusz Szkoły Polskiej) w Chicago i za kilka godzin lecę do Chicago. Wrócę w poniedziałek wieczorem, a do życia pewnie we wtorek :) Latem wrócę do Polski i spróbuję dotrzeć na kolejny Zlot :)
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Awatar użytkownika
wodzirej
Garniak

Dawno temu na maturze zdawałem geografię i pamiętam nazwę Zawadzkie. Sprawdziłem na UMP. I kicha, nawet kropki zaznaczającej Zawadzkie nie ma :oops: Przespaceruj Vistę po swojej miejscowości, zbierz kilka śladów, POI i podeślij na www.ump.waw.pl
Bo póki co to wstyd :oops:
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

WAPM pisze:Jeśli do mnie pijesz, to też wyjeżdżam na weekend. W realu jestem wodzirejem www.wodzirej.pl. Trafiły mi się dwa zlecenia (sobota wesele, niedziela bal na jubileusz Szkoły Polskiej) w Chicago i za kilka godzin lecę do Chicago. Wrócę w poniedziałek wieczorem, a do życia pewnie we wtorek :)
No do Ciebie też, tak zwyczajnie jak to: "Pije Kuba do Jakuba, Jakub do Michała..." Ale tam w Bełchatowie pewnie co poniektórzy już sobie na wiwat! tęgie łyki pociągają... :wink:
WAPM pisze:Latem wrócę do Polski i spróbuję dotrzeć na kolejny Zlot :)
A jak następny zlot odbedzie się jesienią? :P
Pozdrawiam Bogna.

Awatar użytkownika
wodzirej
Garniak

Bogna pisze:A następny zlot odbedzie się jesienią? :P
Patrząc na dynamikę terminów Zlotów jak i opisywane wspomnienia uczestników nie mam wątpliwości, że na jesieni będzie kolejny Zlot :) Zapewne jednym z punktów aktualnego Zlotu będzie omówienie miejsca i czasu jesiennego Zlotu.
Czy Ty się wybierzesz?
Bogna pisze:Ale tam w Bełchatowie pewnie co poniektórzy już sobie na wiwat! tęgie łyki pociągają... :wink:
Świetnie :) Jest czas przeznaczony na wszystko, jak mówi Biblia. Jednak dla mnie, mimo pięćdziesiątki na karku, czas 'tęgich łyków' jeszcze nie nadszedł :) Ksiądz na mnie nie nakrzyczał, lekarz nie zakazał, ślubów abstynencji nie składałem... Po prostu jeszcze nie :) Nie jestem walczący, nic z tych rzeczy :) Przed laty, jeszcze podczas jednej z klasowych prywatek podczas tańca usłyszałem na ucho od jednej z koleżanek: 'jak miło zatańczyć z trzeźwym :)' Na studniówce miałem kolejkę koleżanek do tańca. Ale może nie będę rozwijał tematu, bo to forum GPS.
ODPOWIEDZ