Darek-Bielsko Biała, Lechu-Poznań.
Chętni proszeni są o podanie adresów na priv lub maila
Cholerne gadżetyzarys pisze:Trzymałem się ... dobrze- do chwili gdy Darek poddał mnie badaniu na alkomacie- od tego momentu czułem się nawalony jak stodoła...
Ograniczone koszty - jedno łóżko ?GPS Maniak pisze:kiedy ja się kładłem - Janek wstawał
Ale co ten napój ma jeszcze wspólnego (poza nazwą) z piwem?Bogna pisze: U nas jeszcze dodają doń soku malinowego. Z wiśniowym też dobre
.
Ryszard, chyba czas na zmianę trunkowych przyzwyczajeńzarys pisze:Trzymałem się w moim pojęciu dobrze- do chwili gdy Darek poddał mnie badaniu na alkomacie- od tego momentu czułem się nawalony jak stodoła.
Napisz do Kuby (PouchX) - to jego pomysł i realizacja. Pewnie mu jeszcze parę zostało.beetle-m pisze:podajcie linka do licytacji, na której można kupić gadżety reklamowe GARNIAK'a (widzę profesjonalne smycze - fiu fiu)
Trzeba po prostu przyjechać na zlot. Odstępować po zlocie nie wolnobeetle-m pisze:A tak na marginesie - podajcie linka do licytacji, na której można kupić gadżety reklamowe GARNIAK'a (widzę profesjonalne smycze - fiu fiu)
Też się nad tym zastanawiamGPS Maniak pisze: Ale co ten napój ma jeszcze wspólnego (poza nazwą) z piwem?
Na poprzednim Zlocie były T-Shorty. Ale to wszystko dla tych, którzy nas lubią i przyjeżdżają na Zlotybeetle-m pisze:A tak na marginesie - podajcie linka do licytacji, na której można kupić gadżety reklamowe GARNIAK'a (widzę profesjonalne smycze - fiu fiu)
beetle-m pisze: Lechu zamień na "lub"