Wesele to w drugiej połowie sierpnia we Włocławku u przyszłej synowej... Ale "poprawiny", to jak najbardziej,beetle-m pisze:A może na "poprawiny" u Bogny ?
VI Zlot zakręconych - Roztocze
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
W temacie
Roztocze piękna sprawa. Jak mi Hamerykany nie zmienią pokrywki do Colorado w ramach usuwania usterek, to do czasu zlotu będę miał własny patent na tę dolegliwość. Oczywiście też sie piszę tym bardziej ,że tam gdzieś mam siostrę to i ja przy okazji nawiedzę.
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Nie wątpimy, że jesteś doskonałą matką.Bogna pisze:Syna za żonę wydaję pod koniec lata...
To się pewnie dopiero na VII Zlocie spotkamy...
Czy nie wydaje Ci się jednak, że młodym (tym bardziej po ślubie) potrzeba nieco... chmm... samotności
W takim razie Twoja obecność na jesiennym zlocie nie byłaby dla nich przeszkodą
Rozumiem, że czerwcowy wyjazd w Tatry odpada - trza woły piec, kaczki nadziewać, gorzałki próbować czy krzepka
że o warzeniu piwa nie wspomnę
pozdrawiam
jackut
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Wow. No to myślę, że na Roztoczu będziemy degustować zamiast swojaczkaDrogowiec pisze:Przypomniałeś mi, że u mnie na szafie stoi odłogiem minibrowar. W końcu możeby tak cóś uwarzyć......
Pozdrawiam, Jerzy
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
No to Leszku, wstaw mocą swoich uprawinień
listę w pierwszym poście. Bo coś czuję, że tym razem ilość chętnych może byc duża. I dobrze, tak trzymać 
Pozdrawiam, Jerzy
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Ale wówczas wyszłoby na to, że poza moderatorami w tym poście mógłby grzebać wyłącznie VIT.
Najlepiej będzie gdy mblasz lub andrzejski otworzą nowy wątek o nazwie: ZLOT Roztocze - zapisy/szczegóły, z listą obecności utworzoną na bazie niniejszego wątku, po czym obecny wątek zamkniemy.
EDIT: co po wydzieleniu postu Andrzeja niniejszym uczyniłem
Najlepiej będzie gdy mblasz lub andrzejski otworzą nowy wątek o nazwie: ZLOT Roztocze - zapisy/szczegóły, z listą obecności utworzoną na bazie niniejszego wątku, po czym obecny wątek zamkniemy.
EDIT: co po wydzieleniu postu Andrzeja niniejszym uczyniłem
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T