Nuvi 760 z USA, + UMP ściągnięty wczoraj (wersja NT).
Działa wyszkiwanie pobliskich POIów, ale:
1. Wyszukiwanie miast: znajduje najbliższe (Wawa, Marki, Ząbki itp), ale już po wpisaniu "Warszawa" 0 wyników :/
2. Adresy i skrzyżowania - udaje się wpisać, że w Polsce, ale znowu Warszawy nie znajduje, a jak wyszukuje po wszystkich miastach, to ulic też nie widzi (probowalem m.in. Marszalkowskiej szukać).
Jakieś pomysły co zrobić, żeby zaczęło działać?
Nuvi 760 + UMP - nie działa
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
U mnie działa (UMP-pcPL NT 12maj08)
Pobierz bezpośrednio plik:
plik GMAPSUPP.IMG NT (spakowany!) - zawiera tylko Polskę (zip 50M z 12.05 14:35)
i potestuj ponownie.
Pobierz bezpośrednio plik:
i potestuj ponownie.
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
No tak, ale wgranie gotowego pliku to brak możliwości kombinowania mapy z innymi...
Właśnie wygenerowałem sobie drugi kod do GPMapy 4, którą kupiłem razem z 60csx. Wgrałem GPMapę do Nuviego, i wszystko tak jak z UMPem, tzn mapę wyświetla, nawiguje (jak się wybierza POIa lub wskaże paluchem), ale wyszukiwanie miast i ulic - brak wyników ;/
Właśnie wygenerowałem sobie drugi kod do GPMapy 4, którą kupiłem razem z 60csx. Wgrałem GPMapę do Nuviego, i wszystko tak jak z UMPem, tzn mapę wyświetla, nawiguje (jak się wybierza POIa lub wskaże paluchem), ale wyszukiwanie miast i ulic - brak wyników ;/
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Tu się nie zgodzę:nauta pisze:No tak, ale wgranie gotowego pliku to brak możliwości kombinowania mapy z innymi...
Ale nie o tym dyskutujmy.
Co masz na myśli ?nauta pisze:Właśnie wygenerowałem sobie drugi kod
Napisz jaki masz firmware nuvi 760, której wersji MapSource'a używasz ?nauta pisze:Wgrałem GPMapę do Nuviego, i wszystko tak jak z UMPem, tzn mapę wyświetla, nawiguje (jak się wybierza POIa lub wskaże paluchem), ale wyszukiwanie miast i ulic - brak wyników ;/
Pozdrawiam, mariuszD