Powitanie
To i ja się przywitam.
Po kilku dniach poszukiwania i przeglądania (anonimowo) powyższego forum zdecydowałam się na 60CSx. Własnie do mnie jedzie i mam nadzieję, że jak na GPSa przystało, się nie zgubi.
Mieszkam w Puławach, w województwie lubelskim. Lubię jeździć na rowerku i głównie w tym celu kupiłam GPS (okropny skrót myślowy
).
Mam nadzieję, w przyszłości, również pomóc w rozwoju UMP-pcPL moich okolic. Sporo ścieżek leśnych i polnych nie jest jeszcze wklepanych
Pozdrawiam wszystkich,
Anka "kudlata".
Po kilku dniach poszukiwania i przeglądania (anonimowo) powyższego forum zdecydowałam się na 60CSx. Własnie do mnie jedzie i mam nadzieję, że jak na GPSa przystało, się nie zgubi.

Mieszkam w Puławach, w województwie lubelskim. Lubię jeździć na rowerku i głównie w tym celu kupiłam GPS (okropny skrót myślowy

Mam nadzieję, w przyszłości, również pomóc w rozwoju UMP-pcPL moich okolic. Sporo ścieżek leśnych i polnych nie jest jeszcze wklepanych

Pozdrawiam wszystkich,
Anka "kudlata".
60CSx + UMP-pcPL

- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
-
- Nowy
Witam,
To i ja się przywitam (lepiej późno jak później
). Na forum wylądowałem za radą Waldka (sp2ong). Lektura forum, strony GPSManiaka (naprawdę dobra strona dla "nowych") doprowadziła do tego, że zamiast TomTom'a kupiłem n770 a na dodatek 60CSx. Lektura forum rozwiązała mnóstwo moich problemów, często zanim się pojawiły. Skorzystałem oczywiście również z firmware'u PouchXa - dzięki czemu amerykanin nauczył się polskiego
- oraz bardzo rzeczowych rad popeja i całego mnóstwa innych uczestników forum (czytam sobie forum dla rozrywki). Jak wrócę do rodzinnego Torunia pewnie popróbuję być pomocnym dla UMP_pcPL (świetna idea) o ile Waldek już wszystkiego nie zrobił.
Za jakiś czas będę miał okazję pobawić się nowymi gadżetami (na razie codziennie niezmiennie kręcę się w jednym miejscu i nie ma sensu wyciągać GPS'a/ów).
Garniak, jest super
Beetl(e)dit: Witaj Jarku
To i ja się przywitam (lepiej późno jak później

Za jakiś czas będę miał okazję pobawić się nowymi gadżetami (na razie codziennie niezmiennie kręcę się w jednym miejscu i nie ma sensu wyciągać GPS'a/ów).
Garniak, jest super

Beetl(e)dit: Witaj Jarku
Pozdrawiam, Jarek
60CSx, n770+CNNA2009+CNE2008+GPMapa2008.1+UMP_pcPL
Aby słowo mogło zostać wypowiedziane potrzebne jest milczenie. Przedtem i potem. "Czarnoksiężnik z Archipelagu" Ursula K. Le Guin
60CSx, n770+CNNA2009+CNE2008+GPMapa2008.1+UMP_pcPL
Aby słowo mogło zostać wypowiedziane potrzebne jest milczenie. Przedtem i potem. "Czarnoksiężnik z Archipelagu" Ursula K. Le Guin
Jak na sztajgra przystało beetle-m zrobił "podział" jak "na dole".beetle-m pisze:Witaj Zielony Jaroslawik w imieniu wielu górników naszej kopalni![]()
Bier ta swojo opata i fechtuj z nami.

Wcześniej udało mi się już pobabrać forum stwierdzeniem "...mój pierwszy wpis pozdrawiam..."

Pozwólcie mi się również oficjalnie przywitać z Wami.
Pozdrawiam.
Lech.
Beetl(e)dit: Witaj Lechu
LeCH
Edge 1030 , Oregon 650, Forerunner 945
Witam wszystkich na forum.
Nuviego nabyłem 3 msc. temu.
Forum to czytam już od ok. roku.
Pytań nie zadawałem, ponieważ wszystkie interesujące mnie sprawy były już poruszane na forum
Nuviego nabyłem 3 msc. temu.
Forum to czytam już od ok. roku.
Pytań nie zadawałem, ponieważ wszystkie interesujące mnie sprawy były już poruszane na forum

Pozdrawiam
Mariusz Zieliński
Nuvi3790T(mój ostatni nuvi) + Nuvi250W + CNE'2012.30 + GPMapa(RIP) + UMP-pcPL + radary
Choć znajomi do mnie się tak zwracają wydaje mi się, że zwrot "Lechu" na tym forum powinien być zastrzeżonyBeetle-m pisze:Beetl(e)dit: Witaj Lechu

Beetl(e)dit: Nie ma tam copyright'a

No to witaj miecho'u

LeCH
Na garniaku tacy akurat agenci się zdarzają i z reguły się sprawdzająbeetle-m pisze:Mało który agent potrafi ukrywać się aż rok

Pozdrawiam, Jerzy
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Pozdrowienia dla GarninManiaka
Właśnie dołączyłem do forum,wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Tadek
Tadek

tadek
Chyba to wlasnie jest " Powitalnia" . Tak wiec witam wszystkich Garminomaniakow. Od dzisiaj jestem posiadaczem Nuvi 760. Na razie na etapie sciagania POI loadera i Map Surce. Moja wiedza komputerowa jest slabiutka, tak wiec czekaja mnie godziny sleczenia nad forum i pewnie masa pytan
Urzadzenie mam za damro za punkty uzyskane w czasie lotow, nie mam na razie GPMapy nie dostalm tez z Nuvi zadnego CD.
Beetl(e)dit: Witamy adamer

Beetl(e)dit: Witamy adamer
Garmin nuvi 760 CNT 2008