Wkońcu przyszło Rino 530HCX Polskie menu??
Wkońcu przyszło Rino 530HCX Polskie menu??
Witam Wszystkich Garniaków.
Po długich oczekiwaniach na rino 530hcx przyszedł do mnie.
Leciał 2 dni a 18 dni na celnym go odprawiali, wręcz rewelacja ;-(.
Ale niestety mam z nim mały problem, myślałem że będzie miał polskie menu bo jak widziałem na allegro to te modele mają pl menu.
Wiem że można go wgrać ale przeszukałem całe forum i niestety nie znalazłem.
Chciałem popracować z midlandami i sprawdzić jak razem współpracują.
Prosze o pomoc może ktoś ma linka.
Pozdrawiam
Po długich oczekiwaniach na rino 530hcx przyszedł do mnie.
Leciał 2 dni a 18 dni na celnym go odprawiali, wręcz rewelacja ;-(.
Ale niestety mam z nim mały problem, myślałem że będzie miał polskie menu bo jak widziałem na allegro to te modele mają pl menu.
Wiem że można go wgrać ale przeszukałem całe forum i niestety nie znalazłem.
Chciałem popracować z midlandami i sprawdzić jak razem współpracują.
Prosze o pomoc może ktoś ma linka.
Pozdrawiam
-
SP2BZW
Re: Wkońcu przyszło Rino 530HCX Polskie menu??
WOW... to masz chłopie problemneoikiler pisze:Po długich oczekiwaniach na rino 530hcx przyszedł do mnie....Ale niestety mam z nim mały problem, myślałem że będzie miał polskie menu bo jak widziałem na allegro to te modele mają pl menu.
http://www.allegro.pl/item428580434_gar ... gw24m.html
i tak ogólnie, ale to chyba nie są wszystkie Twoje problemy
9 lutego 2008 napisałeś :
a 4 marca 2008 napisałeś (dzień moich urodzinneoikiler pisze:Jestem szczęśliwym posiadaczem 276C oraz 525S
Oczywiście nabyłem je w USA i są już pewne komplikacje.
Poszukuję polską instrukcję do 276C i 525S.
525S urzywam do łodzi i niestety nie ma ona Polskiego MENU z tą potrzebuje do tego urządzenia Instrukcję
czy naprawdę sądzisz że GARNIAK powstał po to żeby pomagać w Twoich interesach na allegroneoikiler pisze:Zamierzam kupić urządzenie 520S lub 525S z USA.
Czy może ktoś się oriętuje czy będą miały one polskie menu??
Czy u polskiego delera te urządzenia posiadają już polskie menu jeżeli tak to jak to zrobić.
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
No cóż Jankowi sprzedał Vistę HCX z mapami topograficznymi Polski. Janek pokazał mi ten sprzęt. Oczywiście to były moje mapy. To już nie jest tupet, to chamskie złodziejstwo w biały dzieńPouchX pisze:Ciekawe czy swoich klientów z Allegro też tak ściemnia i okłamuje.
O tym, żeby neokliler postawił mi browara to nawet nie marzę, ale żeby chociaż napisał maila w stylu: "Twoje mapy pomagają mi w sprzedaży odbiorników, za co serdecznie dziękuję". A tu nic. Zwyczajna chamówa .....
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Ale? Jak sie zastanowić to czy to nie jest zgodne z licencja?GPS Maniak pisze:No cóż Jankowi sprzedał Vistę HCX z mapami topograficznymi Polski. Janek pokazał mi ten sprzęt. Oczywiście to były moje mapy. To już nie jest tupet, to chamskie złodziejstwo w biały dzieńPouchX pisze:Ciekawe czy swoich klientów z Allegro też tak ściemnia i okłamuje.![]()
60CSx + UMP-pcPL

Niestety, za to allegro 'nie uwala'. Jakby ktoś chciał być wrednyArtur pisze:Być może... Ale z dobrymi obyczajami?kudlata pisze:Ale? Jak sie zastanowić to czy to nie jest zgodne z licencja?
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2008, 21:35 przez kudlata, łącznie zmieniany 1 raz.
60CSx + UMP-pcPL

- piotrek.sz
- Bywalec
Czyżbyś kiedyś czerpał korzyści z cieżkiej pracy GPSmaniaka?PouchX pisze:Dawno temu, jak jeszcze się nie znałem z Maniakami, to Allegro wycinało mi podobne aukcje. (ze względu na zgłoszenia twórców)
Mam nadzieję że chociaż jakieś wirtualne piwo jemu postawiłeś za to?
Albo chociaż zaoferowałeś sie że będziesz dożywotnio serwisował jego odbiorniki?
Kuba, oczywiście to wszystko są żarty.
Pozdrawiam, Piotr
GPSMap 60CSx + PL_TOPO + Walker mapset + UMP pcPL + kilka innych map
Nüvi 3490LM + UMP pcPL + CNE
Huawei Mate 10 Lite Android 8.0.0
GPSMap 60CSx + PL_TOPO + Walker mapset + UMP pcPL + kilka innych map
Nüvi 3490LM + UMP pcPL + CNE
Huawei Mate 10 Lite Android 8.0.0