Upgrade do phpBB 3.0
Re: Upgrade do phpBB 3.0
Brakuje mi też takiej opcji jak "Zaznacz wszystkie posty jako przeczytane".
Pozdrawiam, Piotr
GPSMap 60CSx + PL_TOPO + Walker mapset + UMP pcPL + kilka innych map
Nüvi 3490LM + UMP pcPL + CNE
Huawei Mate 10 Lite Android 8.0.0
właśnie też tego szukałem:
po prawej stronie na górze masz:
"oznacz działy jako przeczytane"
w każdym dziale też w tym miejscu będzie
"oznacz wątki jako przeczytane"
tak ciekawostka:
poprzednia strona tego wątku kończy się postem spidera jest u mnie dziwna treść kończy się w połowie a dalej w dół jest tylko biel - korzystam z opery
tak ciekawostka:
poprzednia strona tego wątku kończy się postem spidera jest u mnie dziwna treść kończy się w połowie a dalej w dół jest tylko biel - korzystam z opery
Nuvi200+GpMapa 2008.3+UMPPcPL+CNE 2008, GPS60+GA25 MCX
Gorna para działa, dolna nie działa. Czego brakuje? http://www.garniak.pl/divtest.htmltomekk pisze:Azzie pisze: Jak mi ktoś powie jak na divach zrobić żeby jeden float miał określoną szerokość a drugi się odpowiednio skalował, to mogę spróbować.Kod: Zaznacz cały
<html> ... </html>
| Obecnie: | Garmin 3590LMT z City Navigator Europe - trasa |
| Garmin 62S z Topo Switzerland v3 - outdoor | |
| Dawniej: | Garmin Vista, 60CS, Oregon 300 i inne |
witaj,
divtest dziala, tzn pod safari:)
ale sam korzystam z subsilvera, Azzie, ale ze sie Tobie tak chcialo... podziwiam!
divtest dziala, tzn pod safari:)
ale sam korzystam z subsilvera, Azzie, ale ze sie Tobie tak chcialo... podziwiam!
Pozdrawiam, Michal
GPSMAP 60CS, StreetPilot c510, nuvi 255wt, CNE 2008-2010, ump, topo_100 i dalsze..
GPSMAP 60CS, StreetPilot c510, nuvi 255wt, CNE 2008-2010, ump, topo_100 i dalsze..
adamus pisze:właśnie też tego szukałem:
tak ciekawostka:
Tak działa gdy masz styl forum garniak. Przy sublilver2 tego brak.
Pozdrawiam, Piotr
tu jest problem: mam ustawione właśnie sublilver2EGON pisze: Tak działa gdy masz styl forum garniak. Przy sublilver2 tego brak.
jeszce jedno
pisałem o tym kilka postów wyżej:
poprzednio:
loguję się >pokaż nowe posty> czytam co mnie interesuje>wylogowuję się > loguję się ponownie (jako nowe oznaczone są tylko wątki z postami od poprzedniego wylogowania) >pokaż nowe (pokazuje mi z tych oznaczonych)
teraz:
loguję się >pokaż nowe posty> czytam co mnie interesuje>wylogowuję się > loguję się ponownie (jako nowe oznaczone są wątki z postami które były napisane od skorzystania z opcji oznacz wszystkie jako przeczytane) >pokaż nowe (pokazuje mi tylko napisane od ostaniego wylogowania)
Nuvi200+GpMapa 2008.3+UMPPcPL+CNE 2008, GPS60+GA25 MCX
Przez ostatnie dwa dni miałem problem z wejściem na forum, po kliknięciu na link z paska zakładek dostawałem komunikat
Not Found
The requested URL /login.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at http://www.garniak.pl Port 80
Dopiero po wejściu w jeden z tematów z zakładki ulubionych wyświetlił mi forum
Wygląd taki sobie ale to kwestia przyzwyczajenia
Mam pytanie czy w tej wersji można ustawić jeden ze styli jako domyślny a pozostałe style do samodzielnego ustawienia przez użytkowników
Znalazłem style w ustawieniach forum i zmieniłem na prosilver ale przydało by się więcej styli
Not Found
The requested URL /login.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at http://www.garniak.pl Port 80
Dopiero po wejściu w jeden z tematów z zakładki ulubionych wyświetlił mi forum
Wygląd taki sobie ale to kwestia przyzwyczajenia
Mam pytanie czy w tej wersji można ustawić jeden ze styli jako domyślny a pozostałe style do samodzielnego ustawienia przez użytkowników
Znalazłem style w ustawieniach forum i zmieniłem na prosilver ale przydało by się więcej styli
Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 22:54 przez Mariusz63, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam Mariusz
GPSmap 60CSX Topo_PL_100, UMP-pcPL, Katowice_PL_Bike
GPSmap 60CSX Topo_PL_100, UMP-pcPL, Katowice_PL_Bike
- piotrek.sz
- Bywalec
U mnie czas na forum spóźnia się o godzinę... Sam mam to zmienić w ustawieniach, czy też tak macie?
Czas UTC+1.
Czas UTC+1.
Pozdrawiam, Piotrek.
Nuvi 300+ CNE NT 2008+ UMP-pcPl+ GPMapa 2010.3
Nuvi 2495LMT+ CNE NTU 2017.10All+ UMP-pcPl
-
SP2BZW
- piotrek.sz
- Bywalec
Niezalogowany pokazywał czas dobrze, strona główna po zalogowaniu- 1 godz.do tyłu...
Pomogło przestawienie kropki na czas letni ( w ustawieniach).
Pomogło przestawienie kropki na czas letni ( w ustawieniach).
Pozdrawiam, Piotrek.
Poprzedni post chyba poszedł do nieba albo wylądował w innym wątku...
Z reguły za upgradami jestem za. Zmiana interfejsu była konieczna?? Dotąd Garniaka załączaem z przyjmnością. Teraz wączam tylko po to by sprawdzić czy już przywrócili stary wygląd. Po co to było...
Z reguły za upgradami jestem za. Zmiana interfejsu była konieczna?? Dotąd Garniaka załączaem z przyjmnością. Teraz wączam tylko po to by sprawdzić czy już przywrócili stary wygląd. Po co to było...
LeCH
Edge 1030 , Oregon 650, Forerunner 945
Poza tym chyba podróżuję w czasie...
LeCH
Kwestia przyzwyczajenia do niektórzy rzeczy. Mnie odpowiada, bo mam dodatkowe funkcje w panelu których mi brakowało. 
60CSx + UMP-pcPL

W czym problem? Oznaczane są nieprzeczytane wątki, można grupowo odznaczyć klikając odpowiedni link na stronie głównej lub działu. Pokaż nowe posty pokazuje te od ostatniego logowania. To niezależne funkcje, można je łączyć jak się chce. Jak chcesz wyszukać posty z dłuższego okresu, zobacz aktywne wątki - te nieprzeczytane będą oznaczone.adamus pisze: pisałem o tym kilka postów wyżej:
poprzednio:
loguję się >pokaż nowe posty> czytam co mnie interesuje>wylogowuję się > loguję się ponownie (jako nowe oznaczone są tylko wątki z postami od poprzedniego wylogowania) >pokaż nowe (pokazuje mi z tych oznaczonych)
teraz:
loguję się >pokaż nowe posty> czytam co mnie interesuje>wylogowuję się > loguję się ponownie (jako nowe oznaczone są wątki z postami które były napisane od skorzystania z opcji oznacz wszystkie jako przeczytane) >pokaż nowe (pokazuje mi tylko napisane od ostaniego wylogowania)
| Obecnie: | Garmin 3590LMT z City Navigator Europe - trasa |
| Garmin 62S z Topo Switzerland v3 - outdoor | |
| Dawniej: | Garmin Vista, 60CS, Oregon 300 i inne |
-
SP2BZW
żeby uzyskać większą funkcjonalność forum... i dla użytkowników i dla moderatorów... ale przecież nikt nie każe się logowaćmiecho pisze:Po co to było...