GARMIN iQue 3600 a 3600a

O serii 96 i całej ofercie lotniczej Garmina. O wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samolocie (jako pilot lub pasażer), w szybowcu czy na paralotni.

GARMIN iQue 3600 a 3600a

Postprzez WZZ048 » N, 24 maja 2009 16:45

Witam. Mam krótkie pytanko czy do iQue 3600 można wgrać (i czy w ogóle jest gdzieś dostępny) soft i mapy lotnicze jak do 3600a?
WZZ048
 
Posty: 17
Dołączył(a): N, 24 maja 2009 16:43

Re: GARMIN iQue 3600 a 3600a

Postprzez WZZ048 » Śr, 27 maja 2009 15:33

Naprawdę nikt?
WZZ048
 
Posty: 17
Dołączył(a): N, 24 maja 2009 16:43

Re: GARMIN iQue 3600 a 3600a

Postprzez SP2BZW » Śr, 27 maja 2009 18:00

poczekaj cierpliwie, nie wszyscy czytają forum codziennie...
SP2BZW
 

Re: GARMIN iQue 3600 a 3600a

Postprzez tagor » Śr, 27 maja 2009 20:22

Pozdrowienia,
Marek
N765LMT
N3490LMT
tagor
Bywalec
 
Posty: 117
Dołączył(a): Pn, 19 mar 2007 7:57

Re: GARMIN iQue 3600 a 3600a

Postprzez WZZ048 » Śr, 27 maja 2009 23:59

Aha. No trudno. A chociaż mapy lotnicze? Albo punkty VFR?
WZZ048
 
Posty: 17
Dołączył(a): N, 24 maja 2009 16:43

Re: GARMIN iQue 3600 a 3600a

Postprzez tagor » Cz, 28 maja 2009 7:06

Może zapoznasz się z oboma wątkami na PDAStreet?
Pozdrowienia,
Marek
N765LMT
N3490LMT
tagor
Bywalec
 
Posty: 117
Dołączył(a): Pn, 19 mar 2007 7:57


Powrót do W powietrzu

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości