To jest pewnie winowajca.H_Babbock pisze:to upgrade programu antywirusowego Kaspersky.
Wyłącz i spróbuj pobrać aktualizację. Jak to pomoże, to trzeba będzie pogrzebać w ustawieniach i dodać wyjątek dla rsynch.
To jest pewnie winowajca.H_Babbock pisze:to upgrade programu antywirusowego Kaspersky.
Raczej przedgórzeZachu pisze:Jak to pomorze ...
To jest błąd w UMPH_Babbock pisze:rozpakowałem i uruchomiłem "instal-ogon UMP.bat". W Mapsource mapa jest zaktualizowana. Niestety nie daje się wysłać. W trakcie wysyłania z Mapsource mapy do odbiornika pojawia się okienko:
"Wystąpił problem z aplikacją firmy GARMIN". Dalej jest "informacja o błędzie":
Jest, bo problem jest w paczkach ZIP (na pewno w wersjach OG i PE – innych nie sprawdzałem), więc tylko aktualizacja przez ZIP daje błąd!H_Babbock pisze:nie jest to problem sposobu ściągania do Mapsource mapy UMP
Bo przez rsync działa a przez ZIP nie generuje IMG.Zachu pisze:Dzisiaj pobrałem wersję og, rsynch. Wysłana na kartę i działa w odbiorniku.
Błąd wyniknął zapewne przy zmianie podziału mapy na więcej kafelków. Do niedawna było ich 155 a teraz jest 169.popej pisze:Zresztą w TDB jest więcej plików, których nie ma w zipie.