O oprogramowaniu do obsługi naszych Garminów. BaseCamp, MapSource, MapSetToolKit, sendMap, WebUpdater, POI Loader, OziExplorer, GarPatch i wiele wiele innych. Także o serwisach typu GPS Visualizer czy GPSies. Ogólnie o szeroko rozumianej personalizacji odbiorników oraz ich wsparciu przy pomocy dodatkowego oprogramowania.
Cześć,
czy ktoś mógłby wrzucić aktualny plik z j. polskim? W nowym sofcie brakuje trochę tłumaczeń gdy wgrałem wersję z tego wątku - 2.3. Z góry dzięki!
Jeżeli Twój Vivoactive HR jest w wersji na rynek środkowoeuropejski to można dociągnąć język Garmin Expressem.
Jeżeli nie, to możesz wgrać plik z polskimi tłumaczeniami (polish.ln2) do katalogu Garmin\Text w Vivoactive HR.
Wtedy będziesz mógł ustawić język polski na urządzeniu. Jednak tak wgrany plik po każdym restarcie Vivoactive będzie kasowany.
Żeby temu zapobiec można ustawić na pliku atrybut "tylko do odczytu".
Ostatnio zmieniony 13 maja 2017, 09:34 przez miecho, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Żona kupiła sobie nieby nowy, a jakiś powystawowy vivoactive HR i jak się koazało to niestety nie było można ustawić j. polskiego. To już wiele na ten temat opisano. Zapisałem pobrany od kolego @miecho plik z j. polskim w wersji 2.7. Czy istnieje nowsza wersja tegoż pliku. Mam najnowszą wersję FW 4.40.
Jeśli ktoś w Was ma nowszą wersję proszę o udostępnienie.
Pozdr.
Voytheck