X Zlot Garniaka - Bieszczady (termin)
Re: X Zlot Garniaka - Bieszczady
Nadal tam jest,
a także nad Bobrowym, na Chryszczatej i w drodze na Chryszczatą ścieżką od jeziorka, i w okolicy Stężnicy kilka... Jest co szukać 
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Maniacy ...... 
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
-
SP2BZW
na razie "niebezpiecznie" zwycięża ostatni weekend września... no cóż, skoro będzie taka "wola ludu" to MOŻE zjawimy się w sobotę
ale wycieczki zostawimy sobie na "po niedzieli"... tyle że jest niebezpieczeństwo (co "wola ludu" może olać) że ktoś z nas może nie dojechać...
P.S. widzę też inną możliwość
ci którzy byli na wszystkich zlotach spotykają się 28.09 
ale wycieczki zostawimy sobie na "po niedzieli"... tyle że jest niebezpieczeństwo (co "wola ludu" może olać) że ktoś z nas może nie dojechać...
P.S. widzę też inną możliwość
Dopisałem się do bardziej "księgowego" terminu. Ale wiadomo, że zlot musi być w terminie dostępnym dla Rady 
Nie wybrałem żadnej z opcji, ponieważ każdy termin jest dla mnie dobry, aby spotkać się z Wami
pozdrawiam
jacek
pozdrawiam
jacek
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Witam wszystkic 
Byłem dzisiaj na sniezniku, siedze sobie w schronisku i sie zastanawiam co tez sie dzieje z wiosennym zlotem?????
Dotarlem do chaty i wpadam na nasze forum:) i co ja widze????? juz leci plan na zlot X nie wspomne o propozycji Jerzego
Fakt mam zaliczone wszystkie zloty ale wypad w alpy to cos szczegolnego, wiec jezeli dojdzie do skutku to wiadomo
zlot dziesiaty jubileuszowy nie bedzie zaliczony
:(
Tak ze Jerzy jezli beda jakies konkrety to prosze o kontakt, pisze sie na 150%
Pozdrawiam
Byłem dzisiaj na sniezniku, siedze sobie w schronisku i sie zastanawiam co tez sie dzieje z wiosennym zlotem?????
Dotarlem do chaty i wpadam na nasze forum:) i co ja widze????? juz leci plan na zlot X nie wspomne o propozycji Jerzego
Fakt mam zaliczone wszystkie zloty ale wypad w alpy to cos szczegolnego, wiec jezeli dojdzie do skutku to wiadomo
zlot dziesiaty jubileuszowy nie bedzie zaliczony
Tak ze Jerzy jezli beda jakies konkrety to prosze o kontakt, pisze sie na 150%
Pozdrawiam
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
N 50 29 621
E 16 64 911
Cześć,
nam właściwie pasuje każdy termin, zaznaczyłem odpowiednie opcje.
Oczywiście będziemy w komplecie, więc dla nas raczej lekkie wędrówki.
nam właściwie pasuje każdy termin, zaznaczyłem odpowiednie opcje.
Oczywiście będziemy w komplecie, więc dla nas raczej lekkie wędrówki.
Pozdrawiam, Marcin
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
wrzesień/październik, to dla mnie zbyt odległy termin, żeby coś zaplanować, ale postaramy się być.
Pozdrówka
Pozdrówka
Kuba
-
SP2BZW
coś źle przeczytałeś, to mają być HimalajeZYSKI pisze: wypad w alpy to cos szczegolnego
a jeżeli chodzi o "wiosenny" to przyszłym tygodniu będę wiedział trochę więcej...
Darku, czekam niecierpliwie na szczegóły - zwłaszcza termin. Bo u mnie ostatnio plany są dość napięte - oczywiście dla przyjaciół zawsze ( no może prawie zawsze - bo w przypadku Himalajów chyba jednak te drugie zwyciężą) można wprowadzić jakieś korekty.
Pozdrawiam, Jerzy
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Damian!!!Ja podpisuję się pod propozycją drugą czyli przed 24 września. Już widzę te kolory na stokach i czuję smak orzechów laskowych (o ile uda się je spotkać przed misiem). Problem w tym ,że nie wiem jak zagłosować w ankiecie????
Hurra!!! zagłosowałem udało się !!!
Hurra!!! zagłosowałem udało się !!!
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Deczko za wcześnie na bieszczadzkie koloryzarys pisze: Już widzę te kolory na stokach i czuję smak orzechów laskowych (o ile uda się je spotkać przed misiem).
Widzę że tym razem sprawa terminu będzie bardzo skomplikowana
Reasumując: jeżeli zwycięży wariant 24-26 IX + tydzień przed, dla mnie proszę o rezerwację noclegów tylko w terminie: 24/25 i 25/26. Prędzej nie dam rady. Nawet jeżeli udałoby mi się przyjechać wcześniej, to i tak przywiózłbym ze sobą "papiery" do przerobienia, a to oznacza że po ewentualnym wspólnym spacerze wracałbym "do roboty" - do Leska. Tak czy siak, wspólne wieczorki w terminie przed 24-ym raczej odpadają.
Przy okazji mała prośba do weteranów, aby w różnych wątkach rozpropagować ten JUBILEUSZOWY było nie było Zlot. Należy też podkreślać, że w górach, w tym także w Bieszczadach jesienią nie ma naprawdę żadnych szans na sensowny tj. zachowujący jakoś kompromis pomiędzy: ceną i komfortem nocleg dla większej grupy, stąd koniecznośc ustalenia ekipy już na obecnym etapie. Jeżeli w miarę szybko się nie zorganizujemy, to o Zlocie naprawdę możemy zapomnieć.
Pozdrawiam Lechu
LECHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
a gdzie troszke optymizmu???????????????????????
ma sie udac spotkanie:) w koncu to jubileuszowe, jako jeden z weteranow jestem dobrej
mysli, wierze ze tak sie pouklada ze sie zaliczy spotkanie i himalaje (Jerzy trzymam kciuki)
zawsze mowie: wystarczy bardzi chciec:):)
czas pokaze , mimo wszystko jestem dobrej mysli
a gdzie troszke optymizmu???????????????????????
ma sie udac spotkanie:) w koncu to jubileuszowe, jako jeden z weteranow jestem dobrej
mysli, wierze ze tak sie pouklada ze sie zaliczy spotkanie i himalaje (Jerzy trzymam kciuki)
zawsze mowie: wystarczy bardzi chciec:):)
czas pokaze , mimo wszystko jestem dobrej mysli
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
N 50 29 621
E 16 64 911
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Nie uda się, bo Ty będziesz w tym czasie w Himalajach, skubańcuZYSKI pisze:ma sie udac spotkanie:)
Ale nie zazdroszczę. Niech się Tobie uda. Należy się Tobie. No i Jurkowi też
Tak na marginesie - na Boże Ciało jadę w Tatry. Właśnie przed chwilą zarezerwowałem noclegi w Chochołowskiej
Pozdrawiam Lechu
-
SP2BZW
albo Damian wyrzuci dwa górne słupki albo jest szansa że zaoszczędzę na tych blisko 1500 km