SP2BZW pisze:przespałem grudniowy numer
Mam dwa wolne egzemplarze (jeden ma trochę zniszczoną okładkę), mogę chętnie podarować.Magnoom pisze:Ja grudniowy przegapiłem ze względu na wyjazd...
Jeżeli to jest nieaktualne, to może ktoś inny potrzebuje.
SP2BZW pisze:przespałem grudniowy numer
Mam dwa wolne egzemplarze (jeden ma trochę zniszczoną okładkę), mogę chętnie podarować.Magnoom pisze:Ja grudniowy przegapiłem ze względu na wyjazd...
Można wiedzieć w jakim terminie i w jakim rejonie?cienka pisze: latem spedzę kilka tygodni w Bieszczadach.
Sprawa jeszcze otwarta. Prawdopodobnie okolice Leska.GPS Maniak pisze:Można wiedzieć w jakim terminie i w jakim rejonie?
No to jeżeli będę akurat "na włościach", proponuję wspólnego browarkacienka pisze:Sprawa jeszcze otwarta. Prawdopodobnie okolice Leska.
Odgrzewam temat, bo pojawił się ciekawy program, który umożliwia instalację i nawigację w oparciu o gry Wherigo dla popularnych (i chyba wciąż dominujących na rynku) telefonów z systemem Java.soko pisze:Przewodnik oparty o "bazę typu cache " byłby b. pożyteczny i poręczny.
Czymś takim być może będzie kiedyś Wherigo , bo jest trochę bazowanych na tej platformie "przewodniczków".
Psia kość! Szkoda. Bardzo lubiłem czytać "Bieszczady"...Waco pisze:niestety wydawanie pisma ''Bieszczady" zostało zawieszone...