V Zlot zakręconych - centrum Polski
Ech! Jak macie fajnie. I jak Wam zazdroszczę...
, chociaż to nie wypada (...ale na szczęście nie jestem Ada, więc mi wypada
). Szkoda, że jeszcze tym razem się nie spotkam integracyjnie z Garminowymi Maniakami.
Ale życzę wszystkim supeeeeeerowej integracji, tych wszystkich achów i ochów... przy powitaniach. Tych postawionych i otrzymanych wirtualnych piw, zamienionych już w realne (oczywiście nie wszystkich, bo inaczej np. Lechu i Reszta ekspertów zmienili by się w antałki
, zaś nocne Polaków rozmowy mogłyby przekształcić się w bełkotliwe przechwałki - a tego Wam nie życzę
)
Aha, i wyobrażam sobie te wszystkie Garminy zebrane na jednym stole. A może strzelicie jakąś fotkę w ramach sprawozdania po imprezie
Dla wszystkich pozdrowienia znad morza. Śnieg jeszcze nie stopniał do końca, chociaż za płotem u sąsiadów kwitną już fiołki. A jak tam w środku Kraju sprawy wiosny się mają:?:

Ale życzę wszystkim supeeeeeerowej integracji, tych wszystkich achów i ochów... przy powitaniach. Tych postawionych i otrzymanych wirtualnych piw, zamienionych już w realne (oczywiście nie wszystkich, bo inaczej np. Lechu i Reszta ekspertów zmienili by się w antałki
Aha, i wyobrażam sobie te wszystkie Garminy zebrane na jednym stole. A może strzelicie jakąś fotkę w ramach sprawozdania po imprezie
Dla wszystkich pozdrowienia znad morza. Śnieg jeszcze nie stopniał do końca, chociaż za płotem u sąsiadów kwitną już fiołki. A jak tam w środku Kraju sprawy wiosny się mają:?:
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Się nie bój Krzychkul,krzychkul pisze:Ciekawe kto będzie podpowiadał zagubionym duszyczkom w czasie weekend'u![]()
Będzie im tam wesoło, ale my tu... sierotami nie zostaniemy.
A może w tym Bełchatowie złapią
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Jackut, to się rozumie samo przez sięjackut pisze:BlueConnect chyba złapie![]()
Tylko czy będą chętni do rozwiązywania szczegółowych problemów
pozdrawiam
jackut
No i...
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Witam.nicram pisze:Cześć,
melduję dotarcie do celu.
Pozdrawiamy i czekamy na resztę.
Gosia, Nicram i Wojtuś
I jak tam , do której jest czynna kuchnia , a do której bar bo nie wiem czy stawac po drodze coś zjeść i zrobić jakieś zakupy
Pozdrawiam\ M.N.
Kto pyta nie błądzi .
Nüvi 760,CNE NT 2009 , GPMapa NT 2007.4,UMP pcPL
Nuvi 3490 LMT
Nüvi 760,CNE NT 2009 , GPMapa NT 2007.4,UMP pcPL
Nuvi 3490 LMT
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Krzychkul - MY. Tak namieszamykrzychkul pisze:Ciekawe kto będzie podpowiadał zagubionym duszyczkom w czasie weekend'u![]()
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Beetle-m, hm, a czy jesteś pewien, ze Rada Forum wróci z tej integracji wypoczęta?beetle-m pisze:MY. Tak namieszamy, że tego nawet wypoczęta rada forum nie odkręci
![]()
![]()
I czy ktoś przypadkiem
Wcale nie jestem złośliwa, to... po prostu zazdrość tak mnie źre
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Jeśli do mnie pijesz, to też wyjeżdżam na weekend. W realu jestem wodzirejem www.wodzirej.pl. Trafiły mi się dwa zlecenia (sobota wesele, niedziela bal na jubileusz Szkoły Polskiej) w Chicago i za kilka godzin lecę do Chicago. Wrócę w poniedziałek wieczorem, a do życia pewnie we wtorekBogna pisze:Nie wszyscy wyjechali. Niektórzy nawet zza wielkiej wody
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Dawno temu na maturze zdawałem geografię i pamiętam nazwę Zawadzkie. Sprawdziłem na UMP. I kicha, nawet kropki zaznaczającej Zawadzkie nie makrzychkul pisze:Ciekawe kto będzie podpowiadał zagubionym duszyczkom w czasie weekend'u![]()
Bo póki co to wstyd
No do Ciebie też, tak zwyczajnie jak to: "Pije Kuba do Jakuba, Jakub do Michała..." Ale tam w Bełchatowie pewnie co poniektórzy już sobie na wiwat! tęgie łyki pociągają...WAPM pisze:Jeśli do mnie pijesz, to też wyjeżdżam na weekend. W realu jestem wodzirejem www.wodzirej.pl. Trafiły mi się dwa zlecenia (sobota wesele, niedziela bal na jubileusz Szkoły Polskiej) w Chicago i za kilka godzin lecę do Chicago. Wrócę w poniedziałek wieczorem, a do życia pewnie we wtorek
A jak następny zlot odbedzie się jesienią?WAPM pisze:Latem wrócę do Polski i spróbuję dotrzeć na kolejny Zlot
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Patrząc na dynamikę terminów Zlotów jak i opisywane wspomnienia uczestników nie mam wątpliwości, że na jesieni będzie kolejny ZlotBogna pisze:A następny zlot odbedzie się jesienią?
Czy Ty się wybierzesz?
ŚwietnieBogna pisze:Ale tam w Bełchatowie pewnie co poniektórzy już sobie na wiwat! tęgie łyki pociągają...