V Zlot zakręconych - centrum Polski
Re: V Zlot zakręconych - centrum Polski
Na wspominki się Ludkom zebrało... Oj,
. A niektórych już tu ( ' ) nie ma z nami, ech! 
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Kiedy i gdzie?Marek Wyszomirski pisze:Może czas na powtórkę zlotu?
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
W przyszłym roku coś planuje ale do tego czasu to jeszcze dużo może się zmienić.
Może zorganizujesz coś ??????????Grinch pisze:Kiedy i gdzie?Marek Wyszomirski pisze:Może czas na powtórkę zlotu?
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
N 50 29 621
E 16 64 911
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Janek ma rację. Przemo, do roboty
Może być Łódź, może być Krosno ...
A tak z innej bajki. Planowałem w ostatni weekend majowy wizytę na Śnieżniku. O ile się jednak nie mylę w tym terminie mają być wybory, więc zapewne przesunę swój wyjazd na 1szy weekend czerwca. Można by pomyśleć o nieco większej grupie ...
Może być Łódź, może być Krosno ...
A tak z innej bajki. Planowałem w ostatni weekend majowy wizytę na Śnieżniku. O ile się jednak nie mylę w tym terminie mają być wybory, więc zapewne przesunę swój wyjazd na 1szy weekend czerwca. Można by pomyśleć o nieco większej grupie ...
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
W końcu coś się zaczyna rozjaśniać
, mnie wychodzi powiedzmy, że od 30 maj do 02 czerwiec lub od 7 do 10 czerwca. Konkretna decyzja i zakładamy wątek:).
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
N 50 29 621
E 16 64 911
Komu się rozjaśnia, temu się rozjaśnia, mnie się wszystko zaciemniłoZYSKI pisze:W końcu coś się zaczyna rozjaśniać...
Ale, ale, Drogi Janeczku chcę Ci bardzo gorąco podziękować (Ty wiesz za co)
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Również bardzo chętnie wybrałbym się na spotkanie z Wami, ale niestety praktycznie do końca roku mam zajęte wszystkie weekendy. Co drugi weekend jestem w pracy, a zachciało mi się jeszcze trochę pouczyć i pozostałe weekendy zajęły zjazdy.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
Pozdro z Napoleonowa. Po latach odwiedziłem miejsce V Zlotu. Właścicielka pamiętała psa z przypiętym
GPSem.
GPSem.