jackut pisze:Echhh... Żebyś wiedział. Już w połowie byłem spakowany...
Wiemy wiemy. Też tego nie raz doświadczyłem
I dlatego ja zwykle się pakuję w ostatniej chwili.
O kosztach nie ma co gadać. Postawisz piwo na następnym spotkaniu.
Albo my Ci przywieziemy (na osłodę) koziołka (oczywiście wielkopowickiego).
Pozdrawiam, Jerzy Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+ było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix W samochodzie:3597
jerzy pisze:I dlatego ja zwykle się pakuję w ostatniej chwili
Ja też. Pierwszy raz chciałem coś zmienić...
No nic, będę przynajmniej mógł popracować... myśląc o Waszych przejściach i trasach, taplaniu w ciepłych basenach i piwku...
Jak mawiał Jinks (ze starej kreskówki) K...a! Jak ja nie lubię tych myszy ...
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Witam wszystkich uczestników spotkania i życzę miłej zabawy.
Szczególnie że okazja po temu jest wielka. Janku (ZYSKI) wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Wszystko sie zgadza z poniewieraniem nocnym z resztą jakoś sobie poradziłem........................troszke szlaczków zaliczone, rysy zdobyte (co mnie bardzo cieszy), wody termalne pomagały przy regeneracji .....spotkanie wspaniałe i jak Darek napisał: wszystko co dobre szybko się kończy.......................Wielkie dzieki za wspaniałe spotkanie....................................... Pozdrowienia dla Wszystkich zakręconych GPSmaniaków i nie tylko...........oczywiście czekamy na Roztocze
PS
Fotki wyśle na płytkach CD
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
SP2BZW pisze:... po godz. 9 ... nikogo już nie było... zostały piwa dla Ciebie (rozliczenie z Anią )
Mam nadzieję, że je w takim razie zabraliście. Wypijemy na Roztoczu
Lechu z Jankiem wyjechał o 8-mej, my o 8.20. Marcin tez już był prawie spakowany, więc pewnie wyjechał parę chwil po nas.
Dziękuje wszystkim uczestnikom spotkania. Było jak zwykle wspaniale.
Teraz czekamy na Roztocze.
Pozdrawiam, Jerzy Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+ było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix W samochodzie:3597
A Słowacja? No cóż. Niektórzy z nas pobiegali po górach a inni - w tym ja - bardziej "pobyli" niż pobiegali Ale co najważniejsze - wszyscy byli happy Jurku, od Majki i ode mnie serdeczne podziękowania za lokalizację i wszelkie pomysły ..... a wszystkim uczestnikom spotkania serdeczne podziękowania za wspaniałą atmosferę
Kilka informacji dla tych, co nie byli z nami ......
Wycieczki organizowaliśmy wspólnie lecz warianty tras były na miarę sił i na miarę chęci.
Oto jak zaczynaliśmy w pierwszy dzień:
Ostatnio zmieniony 30 cze 2008, 14:44 przez GPS Maniak, łącznie zmieniany 4 razy.