Jak działa serwis Garmina
- Mariusz65
- Radny
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Re: Jak działa serwis Garmina
W sobotę i niedzielę mają wolne.
Wbijasz na początku dwa zera czy jedno? Infolinia: 00800 44 12 454
I nie wiem czy ten numer łączy z komórki…
Wbijasz na początku dwa zera czy jedno? Infolinia: 00800 44 12 454
I nie wiem czy ten numer łączy z komórki…
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/
Infolinia działa. Służbowo dzwonię tam niemal codziennie. Ostatnio kilka minut temu.
Witam
We wtorek 62s poleciał do serwisu - a dziś wrócił 62 st, model wyżej.
Serwis na 5
We wtorek 62s poleciał do serwisu - a dziś wrócił 62 st, model wyżej.
Serwis na 5
Coś tam chłopaki ostatnio chyba zapracowane, bo wysłałem w środę (zeszły tydzień) odbiornik, który dotarł na Aleje w piątek (wg trackingu). Mija tydzień i żadnej zwrotki 
EDIT: A, przepraszam, niepokój zupełnie niepotrzebny! Wczoraj na koncie myGarmin pojawił się inny odbiornik. Model wyższy
I jak tu nie kochać Garmina? No jak? 
EDIT: A, przepraszam, niepokój zupełnie niepotrzebny! Wczoraj na koncie myGarmin pojawił się inny odbiornik. Model wyższy
OBECNIE - ASFALT: Nuvi 3490LMT, SZLAK: eTrex 30
POPRZEDNIO - eTrex 20, Oregon 650t, Oregon 600, Oregon 300, Nuvi 2445LT, Nuvi 1250T, Montana 600, GPSMAP 62s, Nuvi 3490LMT, eTrex 30, Colorado 300, Nuvi 205T, Oregon 450, Dakota 20, GMXT,Vista HCx
POPRZEDNIO - eTrex 20, Oregon 650t, Oregon 600, Oregon 300, Nuvi 2445LT, Nuvi 1250T, Montana 600, GPSMAP 62s, Nuvi 3490LMT, eTrex 30, Colorado 300, Nuvi 205T, Oregon 450, Dakota 20, GMXT,Vista HCx
Witam
Macie jakieś doświadczenia z czasem oczekiwania na odpowiedź?
Wysłałem maila w poniedziałek rano i nie ma odzewu do wtorku po południu.
Pozdrawiam
Macie jakieś doświadczenia z czasem oczekiwania na odpowiedź?
Wysłałem maila w poniedziałek rano i nie ma odzewu do wtorku po południu.
Pozdrawiam
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?p=150343#p150343
Edycja:
załatwisz sprawę "od ręki" puls czas oczekiwania na odbiornik.
Edycja:
Jeżeli masz poważny problem z odbiornikiem, to zadzwoń na bezpłatny numer http://www.garniak.pl/viewtopic.php?p=181783#p181783 ,xmartin pisze:Wysłałem maila w poniedziałek rano i nie ma odzewu do wtorku po południu.
załatwisz sprawę "od ręki" puls czas oczekiwania na odbiornik.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2014, 17:29 przez meridian, łącznie zmieniany 1 raz.
Oregon 650 T
Komunikacja mailowa z serwisem tylko dla cierpliwych. Napisałem maila i czekałem na odpowiedź ok. 3-4 tygodnie. Odpowiedziałem i znowu 3-4 tygodnie oczekiwania. W sumie załatwienie sprawy trwało ok. 2 miesięcy. Na szczęście nie spieszyło mi się.
W szufladzie - Vista, Colorado. Vista HCx poszła do ludzi. W użyciu - Nuvi 250W, Virb, Oregon 600, eTrex 30. Wycieczki rowerowe.
Czy Garmin ma jakąś bazę urządzeń które są na gwarancji ? Zapodziałem gdzieś paragon a na 100% urządzenie nie ma jeszcze 2 lat.
Chcę go obecnie sprzedać i zastanawiam się jak to odtworzyć ...
Chcę go obecnie sprzedać i zastanawiam się jak to odtworzyć ...
Tu możesz sprawdzić gwarancję:
https://my.garmin.com/rma/en-US/repair/repairLanding
https://my.garmin.com/rma/en-US/repair/repairLanding
Czy ktoś wie jak się skontaktować z serwisem Garmina ? 0800 podane na stronie www nie odpowida
Spokojnie... spróbuj w innym czasie lub mailem.
Serwis Garmin jest w UK, czyli niekoniecznie w Anglii. Mogą mieć dzisiaj dzień wolny od pracy.
W 2014 r Dzień Św. Andrzeja ( jako święto) przypada 1 grudnia.
Dzień świąteczny przypadający według kalendarza w niedzielę jest przesuwany na poniedziałek.
Serwis Garmin jest w UK, czyli niekoniecznie w Anglii. Mogą mieć dzisiaj dzień wolny od pracy.
W 2014 r Dzień Św. Andrzeja ( jako święto) przypada 1 grudnia.
Dzień świąteczny przypadający według kalendarza w niedzielę jest przesuwany na poniedziałek.
Oregon 650 T
Czeka mnie chyba wymiana etrexa vista hcx - tak, tak jest na gwarancji - ale zakładam, że jest już tak dawno wycofany, że nie będą mieli takiego już na składzie. Zasugerować im, co bym chciał ewentualnie na wymianę, tak żebybw przyszłości znowu nie pojawił się problem z gumą? No właśnie, co? Bezpośrednim następcą 1 do 1 jest chyba etrex 30 - dobrze myślę? Ale zastanawiam się, czy grzecznie nie poprosić o coś zbliżonego cenowo - serwis lubi wysyłać coś o model wyższego - może 62, 64, a może dakota 20? Czy to przesada?
Był ktoś w takiej sytuacji tj. wymiana modelu dawno wycofanego, którego nie ma na stanie? Jak to rozwiązał serwis?
Ok, zerknąłem na polskie ceny - w euro są bardziej zbliżone - i z tym 62, 64 przesadziłem. Nic to, liczę na etrexa 30. Ewentualnie nie będzie chyba beszczelnością sugestia wymiany na dakota 20.
Był ktoś w takiej sytuacji tj. wymiana modelu dawno wycofanego, którego nie ma na stanie? Jak to rozwiązał serwis?
Ok, zerknąłem na polskie ceny - w euro są bardziej zbliżone - i z tym 62, 64 przesadziłem. Nic to, liczę na etrexa 30. Ewentualnie nie będzie chyba beszczelnością sugestia wymiany na dakota 20.
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Czy połączenie z numerem infolinii 00800... z telefonu komórkowego jest darmowy?fazi_4x4 pisze:Czy ktoś wie jak się skontaktować z serwisem Garmina ? 0800 podane na stronie www nie odpowida
Mój dostawca nie był w stanie dać mi jednoznacznej odpowiedzi, uzależniając stawkę (lub jej brak) od operatora zagranicznego...
Czy ktoś z Was dzwonił komórki i coś mu naliczyło?
Fenix 6 PRO, Fenix 5 Plus, Oregon 700, eTrex 30x, Dakota 20, Tempe; rower:TwoNav Cross Plus, Wahoo Elemnt Bolt V1, Wahoo Roam V1
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
- Kontakt: