Wszystkich uzytkowników GPS i, Tworcow map - po dosc dlugiej nieobecnosci na starym i nowym forum. Niniejszym potwierdzam reaktywacje swojego uczestnictwa
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
No to ja się podepnę (co prawda mój n-ty post na forum ale trzeba nabierać dobrych manier )
Czołem, jestem Przemek, trafiłem tu przez stronę opencaching.pl.
Obecnie operuję spod Opola. Na wyposażeniu Magellan 300 (rok produkcji 1999r hehe), a juz za parę dni Vista HCx (wszystko przez Was ;P)...
Mam zamiar obsadzić Opolszczyznę cache'ami
Proponuję podwiesić temat, tak by nowo przybyli mieli gdzie się powitać, bez zakładania 100 tys nowych tematów
Cześć !!!
Z tym podwieszeniem to dobry pomysł jest!
Co prawda każdy "Nowy" po krótszym lub dłuższym okresie czasu, w zależności od aktywności na forum, nowym być przestaje. I co wtedy?
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
cześć
pierwszym postem chciałem się przywitać.
od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem* nuviego 250 (cne 2008) - ale Garniaka czytam od samego początku ponieważ "od zawsze" chciałem mieć Garmina do samochodu
Dzięki lekturze Waszego forum bez problemu poradziłem sobie z instalacją i upgradem mapsource'a, poiloadera oraz zaopatrzyłem nuviego w poi'e z radarami oraz oczywiście w UMP'a
Teraz próbuję swoich sił ze zbieraniem śladów (dziś pierwszy) - no i tutaj na pewno będę prosił o pomoc = bo znajomość komputera u mnie raczej przeciętna. /ale to już w działach tematycznych/
A więc pozdrawiam wszystkich maniaków Garmina!
Artur / anlisi
* i krótka historia mojego nuviego: zawsze (tak od ponad dwóch lat) zbierałem się na zakup garmina (jeszcze 3x0 lub 6x0) ale zawsze były pilniejsze wydatki. Aż tu nagle wygrałem mojego nuvi w konkursie zimowym Excela i mam
in plus: koszt 0 pln
in minus: kolor - PINK
Witam obecnych i przyszłych użytkowników GPS-ów.
Postanowiłem zalogować się na forum dlatego, że tak jak wiekszość użytkowników trapią mnie różne problemy zwiążane z codzienną eksploatacją nawigacji i liczę na to że uzyskam pomoc na nurtujące mnie tematy. Ze swej strony chętnie podzielę sie spostrzeżeniami z codziennej eksploatacji Garmina 660 FM na drogach innych państw UE.
Serdecznie witam na forum i zapraszam do wspólnych dyskusji i wymiany doświadczeń. Choć sam trzymałem się do tej pory bliżej odbiorników outdoorowych to jednak dorastam do decyzji zakupu odbiornika samochodowego.