Może to już było, ale jeśli nie, to może pomogę innym. Zmieniłem telefon z ANDROIDA na IPHONE OS i tu pojawił się problem. Na moim iphone 13 i na syna 16pro nie można uruchomić ww "starej" appki. To jest wszystkie inne aplikacje GARMINa na iphona uruchamiają się, a ta NIE (tj. uruchamia się i natychmiast zamyka

). Ponieważ, używam i używałem do tej pory wielu różnych nawigacji, a ostatnio GARMIN CAMPER660, z czymś takim nie miałem do czynienia.
Aplikacja działa bez problemu na androidzie, a na iphone - NIE. Byłem już tak wściekły że, rozważałem już zakup nowej, ale ponieważ mam podłączoną kamerę BC30 i ona prawdopodobnie nie będzie pracowała z "nową" nawigacją, to czekał mnie nie zły wydatek...!!!

Oczywiście
garmin@support.garmin.com milczy i w całym necie - cisza... Męczyłem i męczyłem i wydaje się, że znalazłem rozwiązanie - wszystko już chodzi i łączy się z navi.
Zainstalowałem Garmin Drive™ i appka połączyła się z navi (mimo, że CAMPER 660 nie ma jej obsługi :0 i nie znalazłem necie, że tak można!!! może słabo szukałem) , i po sparowaniu Garmin Drive wymagał zainstalowania Smartphone Linka, i wyobraźcie sobie moje zdziwienie... POSZŁO.
Navi łączy się przez Smartphone Link z IPHONE, są komunikaty, pogoda i inne... Mam nadzieję, że na zawsze

Pozdrawiam i mam nadzieję, że może komuś pomogłem i w kieszeni zostało 3-4 tys. nie wydane na NOWY sprzęt.