Tym razem lokalne - poznańskie (wielkopolskie?) spotkanie tych co UMP-ują, bądź bawią się w "produkcję" map turystycznych oraz tych, którzy takie rzeczy zamierzają robić. Na spotkanie zapraszamy także tych, którzy map nie robią i robić nie będą, ale lubią spędzić czas w miłym towarzystwie.
Na 99% będzie to 5, 6 lub 7 maja. Poznań, Malta k.stoku narciarskiego. Godz. ok. 17.30.
Z "weteranów" będzie Wojtek, Guzik, GPSManiak. Swoją obecność zapowiedzieli również Gołąbpoznań oraz Odokar.
Spotkanie ma charakter otwarty, zatem żadnej listy nie będę tu prowadził. Wszystkich zainteresowanych proszę jednak o zgłaszanie uwag co do terminu. Tzn. lepszy wtorek, czy może środa? A może będzie w tym czasie Liga Mistrzów, bądź Puchar Polski i w ogóle lepszy byłby w tym układzie czwartek 7 maja?
Było już: ciemność, widzę ciemność.
Tu możma powiedzieć: cisza, widzę (bo w tym wypadku słyszę nie pasuje) ciszę .
Zakłócając tę ciszę: Ponieważ we wtorek muszę być w Legnicy, więc na środę (6) mógłbym zdążyć do Poznania.
Pozdrawiam, Jerzy Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+ było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix W samochodzie:3597
Wiesz Leszku, ja jestem cichy i skromny. Czekałem aż ktoś zaproponuje cokolwiek innego niż wtorek. Ponieważ jednak czas ucieka, zgłosiłem swoją propozycję.
Wtorek - nie mogę, środa- może być, czwartek - dla mnie trochę za późno. Ale się nie pogniewam jak ustalenia będą inne - my spotkamy się i tak wcześniej (śniegu już prawie nie ma - w weekend byłem i na Rysiance i na Pilsku).
Pozdrawiam, Jerzy Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+ było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix W samochodzie:3597
Zatem tak - jako nieuleczalnie chory na kibicowanie kopaczom, otwarte spotkanie w postaci "Browar nad Maltą" w środę 6 maja, kiedy to w n-Sporcie leci mecz Lecha z Polonią uważam za niemożliwe Przeciwko środzie przemawia także niesprzyjająca aura:
W sumie - jeżeli chodzi o spotkanie "na wolnym powietrzu" najsensowniejszy wydaje się być czwartek (słońce) ew. piątek (mniej słońca, ale ciepło)
No to jak? Czwartek czy piątek?