A przy okazji - wybierasz się w Bieszczady? Ja ..... też

Może uda się nam spotkać
(pewniak: 24 VI - 10 VII, a potem też będę się tam włóczył, ale nie mam jeszcze precyzyjnych planów czasowych).
W Bieszczadach byłem po raz pierwszy w życiu w zeszłym roku i - pomijając muchy końskie wielkości wróbli w niższych partiach gór (okolice pomnika Świerczewskiego) - jestem tym miejscem ZAUROCZONY!
- życzliwi ludzie (na "przystanku busowym" w Wołosatym czekałem dosłownie 10 sekund, po czym zostałem zabrany przez Księdza Dobrodzieja za "Bóg Zapłać" do Ustrzyk. Nawet nie musiałem machać ręką. Zatrzymał się po prostu SAM. Na Śląsku to nie do pomyślenia).
- magiczne krajobrazy, morza traw, źródełka bijące wprost z serca góry - drogi z Ustrzyk przez Tarnicę, na Halicz i do Wołosatego nie zapomnę NIGDY. COŚ PIĘKNEGO. Mordercza trasa na początku, ale potem rekompensują to widoki...
W tym roku zaliczam Góry Stołowe, ale w Bieszczady wrócę na 100%!
Nie

W zeszłym roku "jechałem" na Twojej 50-tce "Bieszczady" i Topo_100
Co prawda - podobnie jak w przypadku mapy Góry_PL, nie przewiduję oficjalnej publikacji całej mapy, ale - obok okolic Międzylesia - Bieszczady będą wyjątkiem i opublikuję 4-6 arkuszy południowo wschodniej Polski w postaci GPS_50_2012. Obecnie kończę prace nad drugim arkuszem, jest zatem nadzieja, że publikacja tych 4-6 mapek nastąpi jeszcze w maju.
Dzięki za info! Zawsze boję się, że Twoje mapy kiedyś znikną ze strony i nigdy ich już nie zobaczę, bo się zagapię, bo zaczniesz je rozpowszechniać tylko w gronie "wtajemniczonych", itp.

Dlatego zawsze trzymam na dysku w miarę aktualny "backup". Zaraz ściągam ten arkusz "testowy"

Fajnie, że "wróciłeś do gry", bo bez Twoich mapek byłoby nam wszystkim ciężko. GPMapa Topo to nie było to, a UMP jeszcze sporo brakuje do doskonałości...
Super, że wciąż Ci się chce
Pozdrawiam
yacca