Dodawanie wlasnych punktow na mapie
Dodawanie wlasnych punktow na mapie
Zalozmy ze jestem w miejscu gdzie jest przykladowo moj ulubiony bar z przepyszna świeżonką do zjedzenia
Wyciagam nawigacje i chce dodac te pozycje, aby przy nastepnym przejezdzie kolo tego miejsca nawigacja poinformowala mnie ikona ze tu jest ten BAR ( cos w stylu POI ) Jak to zrobic? jak dodawac wlasne punkty korzystajac tylko z nawigacji, a nie z mapsource?idzie tak? prosilbym o odpowiedz, a nie kolejny komentarz w stylu "bylo na tym forum o tym tysiac razy" lub "czytaj dokladniej instrukcje obslugi", czytalem i... nie wyczytalem wiec licze na konkretna odpowiedz 
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Idziejakubinek pisze: czy idzie zmienic ikone dodanego przeze mnie punktu?
Dokąd->Ulubione->(znajdujesz tę knajpę)->Edycja->Zmień Symbol.
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Re: Dodawanie wlasnych punktow na mapie
A ja mam ten sam problem, ale jakby z drugiej strony.
Chcę zmienić symbol punktu, ale nie bezpośrednio w odbiorniku, a w MapSource. Oczywiście standardową ikonkę zmienia się dziecinnie prosto, ale.. chciałabym zaimplementować kilka swoich, własnoręcznie robionych.
Da się (prawie) na pewno, bo nawet instrukcja o tym wspomina (acz w miejscu, które mnie najbardziej interesuje, nabiera wody w usta). Krótko mówiąc, po zrobieniu ikonki nie bardzo wiem, gdzie mam ją wgrać
czy zainstalować. 
Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie w tej kwestii, ale mam Garmin Legend HCx.
Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie w tej kwestii, ale mam Garmin Legend HCx.