Aktualizacja 4.30 - Nuvi 360
Aktualizacja 4.30 - Nuvi 360
Witam Serdecznie.
Czy ktoś potrafi mi powiedzieć, czemu najnowsza aktualizacja nuvi360T zawiera opisy angielskie takie jak np. Go Home
I wcale mi się to nie podoba.
A wogóle czym sie różni aktualizacja najnowsza 4. od starej 3.
Pozdrowionka
Czy ktoś potrafi mi powiedzieć, czemu najnowsza aktualizacja nuvi360T zawiera opisy angielskie takie jak np. Go Home
I wcale mi się to nie podoba.
A wogóle czym sie różni aktualizacja najnowsza 4. od starej 3.
Pozdrowionka
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Bo standardowo programiści w Garminie jedno poprawili a drugie pogorszyli.
A spis poprawek i zmian masz tutaj:
http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=1847
PS. I staraj sie bardziej rozwijać temat wątku.
A spis poprawek i zmian masz tutaj:
http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=1847
PS. I staraj sie bardziej rozwijać temat wątku.
Re: Aktualizacja 4.30 - Nuvi 360
Changes from version 4.30 to version 4.40:Pomirski pisze:najnowsza aktualizacja nuvi360T zawiera opisy angielskie takie jak np. Go Home
Correct a problem with the Detour function locking up
Corrected translations of Go Home
Updated Traffic Translations
garmin.comjakubinek pisze:Moglby ktos mi podac odnosnik do tematu gdzie jest opisane wgrywanie softu?
Pozdrawiam,
-
pawelspodzieja
- Początkujący
prosze o odpowiedz
witam was mam pytanie sciaglem sobie program WebUpdater podlaczylem mojego garminka no i zaistalowalem aktualizacje do wersji 4,10 no i jest porbelm bo jak wyznaczam trase miedzy miastami np poznan- gniezno jakas ulica to moja navi sie gubi w poznaiu i pokazuje mi tak ze krece sie wkolko po poznaiu i ciagle mowi skrec tu i tam i zawroc. 2 to napisaliscie ze trzeba zainstalowac CYTUJE " z pewnością warto załadować pozycję o nazwie typu "chipset type...", reszta to poprawki tłumaczeń i pliki z zapowiedziami głosowymi. Możesz załadować wszystko".poprawki tlumaczen w jezyku polskim i innych mam do sciagniecia ale tego chipset type nie:( moze ja cos zle robie i poprawki glosowe tez brak:( i na koniec jeszcze jedno dzis wracalem znad morza dokladnie dziwnow- poznan i nie wiem czemu samochodzik na mapie byl w innym miejscu niz na glownej drodze lub czasem podczas jazde zdarzylo sie ze jadac po wyznaczonej trasie samochodzik krecil sie wkolko samoistnie
[/b]
[/b]
garmin nuvi 200 software version 4,10 gpmapa 2007.04 oem cala polska
Jedna dobra rada: przeedytuj poprzedniego posta (zrozumieć z niego coś to droga przez mękę). Kropki, przecinki itp. znaki interpunkcyjne oraz rozpoczynanie nowej myśli/problemu od nowego akapitu też mocno pomagają zrozumieć treść
.
Pozdrawiam, Jarek
60CSx, n770+CNNA2009+CNE2008+GPMapa2008.1+UMP_pcPL
Aby słowo mogło zostać wypowiedziane potrzebne jest milczenie. Przedtem i potem. "Czarnoksiężnik z Archipelagu" Ursula K. Le Guin
Aby słowo mogło zostać wypowiedziane potrzebne jest milczenie. Przedtem i potem. "Czarnoksiężnik z Archipelagu" Ursula K. Le Guin
-
pawelspodzieja
- Początkujący
chodzi o to ze jak sciaglem sobie wersje 4,10 i wyznaczylem trase [poznan gnienzo to gramin zaczol mi warjowac i krwcic sie po poznaiu zawraca tip nie mogem wyjechac nie umial znalesc trase dalszej.
jak zrobilem restarta to wszystko bylo ok i cyz zakazdym razem musze robic restarta po wgraniu aktualizacji????
jak zrobilem restarta to wszystko bylo ok i cyz zakazdym razem musze robic restarta po wgraniu aktualizacji????
garmin nuvi 200 software version 4,10 gpmapa 2007.04 oem cala polska
Czy chodzi ci o topawelspodzieja pisze:chodzi o to ze jak sciaglem sobie wersje 4,10 i wyznaczylem trase [poznan gnienzo to gramin zaczol mi warjowac i krwcic sie po poznaiu zawraca tip nie mogem wyjechac nie umial znalesc trase dalszej.
Jeśli tak to przeszukaj Garniaka. Trochę odpowiedzi nt. Nuvi 200 tutaj jest.Chodzi o to, że jak ściągnąłem sobie wersję 4.10 i wyznaczyłem trasę Poznań - Gniezno to Gramin zaczął mi wariować i kręcić się po Poznaniu, zawracać i nie mogłem wyjechać. Nie umiał znaleźć dalszej trasy.
Jak zrobiłem Restart to wszystko było OK. Czy za każdym razem muszę robić Restart po wgraniu aktualizacji????
Pozdrawiam, Jarek
ciagnac dalej temat mam od dwóch dni nuvi 310 z 4.40 i a co jest ciekawe jak ma klawiaturę jak sie wpisuje adres nie mam polskich znaków: ąęłóżźćńś czy po zmianie firmware na 4.60 http://www.garmin.pl/tech/index.php?mod ... ct=article będę mieć polskie znaki
nuvi310 [CNE_NT+GPMapa+UMP-pcPL+Topo_PL_100]