Naprawy Garminów u PouchX'a
Re: Naprawy Garminów u PouchX'a
Dołączam się do podziękowań dla Kuby PouchX'a za pomoc i naprawę nuvi300.
Wielkie dzięki !!!
Wielkie dzięki !!!
-
maciek1410
- Nowy
Również chciałbym serdecznie podziękować za naprawę mojego starego ale jeszcze (a właściwie znów) sprawnego etrexa vista.
Maciek Pawleta
No i link do wirtualnego piwa http://pl.wikipedia.org/wiki/Piwo
Maciek Pawleta
No i link do wirtualnego piwa http://pl.wikipedia.org/wiki/Piwo
Szacun dla PouchX'a!!!!!
Mojego nuviego też przywrócił do żywych.
Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
Andrzej
Mojego nuviego też przywrócił do żywych.
Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
Andrzej
nuvi 250W... CNE+GPMapa+UMP-pcPL
Hej,
A cóż ja mam napisać? Napiszę tak:
takich gości jest naprawdę coraz mniej na tym świecie. Nie dość, że zrobi wszystko o co się go poprosi to jeszcze nie chce za to ani złamanego grosza i co mnie wkurza najbardziej nawet zwrotu kosztów przesyłki! Aż mi głupio bo naprawił mi już moje Nuvi 760 a teraz przesyłam mu nawigację moich kolegów, którzy boją się oddać je do serwisów, żeby za dużo się nie wykosztować. Mam nadzieję, że ludzie pokroju PouchX'a nigdy nie zabraknie bo niewątpliwie są gatunkiem wymierającym.
Jeszcze raz, tym razem oficjalnie dziękuję!
A cóż ja mam napisać? Napiszę tak:
takich gości jest naprawdę coraz mniej na tym świecie. Nie dość, że zrobi wszystko o co się go poprosi to jeszcze nie chce za to ani złamanego grosza i co mnie wkurza najbardziej nawet zwrotu kosztów przesyłki! Aż mi głupio bo naprawił mi już moje Nuvi 760 a teraz przesyłam mu nawigację moich kolegów, którzy boją się oddać je do serwisów, żeby za dużo się nie wykosztować. Mam nadzieję, że ludzie pokroju PouchX'a nigdy nie zabraknie bo niewątpliwie są gatunkiem wymierającym.
Jeszcze raz, tym razem oficjalnie dziękuję!
Ostatnio zmieniony 20 lut 2009, 20:03 przez Trykacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Trykacz
Zumo 550
Trykacz
Zumo 550
- piotrus161187
- Początkujący
Brawo!!! swietnie powiedziane ja tez naleze do grupy luidzi ktorym pomogl Kuba nawet nie bardzo wiem jak dziekowac ale naprawde jest czlowiekiem jakich malo...Trykacz pisze:Hej,
takich gości jest naprawdę coraz mniej na tym świecie. Nie dość, że zrobi wszystko o co się go poprosi to jeszcze nie chce za to ani złamanego grosza i co mnie wkurza najbardziej nawet zwrotu kosztów przesyłki!. Mam nadzieję, że ludzie pokroju PouchX'a nigdy nie zabraknie bo niewątpliwie są gatunkiem wymierającym.
Trykacz
szacun i jeszcze raz wielkie dzieki
Piotr-->> Nuvi 200 , HTC Wizard, SPV M3000 , automapa eu, garmin mobile xt
To jest Przegość! Kiedy straciłem już nadzieję dla mojej Visty ściągniętej z USA bez papierów, która popsuła się gdy pieszo maszerowałem na Rzym, wyczytałem na garniaku o fachowcu, o którym jest niniejszy temat. Bez chwili zawahania wysłałem odbiornik. Problem okazał się większy niż myślałem, ale to Pouchx'owi nie przeszkodziło w tym, aby mi skutecznie pomóc. Dostałem nową Vistę z 12miesięczną gw. u polskiego dystrybutora za friko!!! Mnie nie pytajcie jak to zrobił. PouchX nie chce $ za pomoc, nawet za koszty wysyłki:<. Wielki szacunek, brak słów! Beczka coli na czas Postu 
http://www.michalpiec.pl Vista HCx
Dolaczam sie do Was! Kuba naprawil mi moja 60tke (zepsuty wylacznik, raz naprawiony wg opisu na forum przeze mnie, ale znow sie popsul) - bardzo szybko, swietnie, fachowo.
Nie wiem, naprawde, jak sie odwdzieczyc - nie zaplacilem nic, Kuba pokryl nawet koszta powrotnej wysylki. Urzadzenie dziala swietnie. Brak slow, by wyrazic wdziecznosc
Dziekuje, bardzo dziekuje od serca - w kazdej chwile jestem gotow Tobie pomoc!
Pozdrawiam!
Nie wiem, naprawde, jak sie odwdzieczyc - nie zaplacilem nic, Kuba pokryl nawet koszta powrotnej wysylki. Urzadzenie dziala swietnie. Brak slow, by wyrazic wdziecznosc
Dziekuje, bardzo dziekuje od serca - w kazdej chwile jestem gotow Tobie pomoc!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam, Michal
GPSMAP 60CS, StreetPilot c510, nuvi 255wt, CNE 2008-2010, ump, topo_100 i dalsze..
GPSMAP 60CS, StreetPilot c510, nuvi 255wt, CNE 2008-2010, ump, topo_100 i dalsze..
-
SP2BZW
może zróbcie jakąś zrzutę i ufundujcie symboliczną nagrodę/puchar/pomnik etc, do wyboru
piszę poważnie
wręczymy uroczyście na VII Zlocie (mało czasu zostało
27-29.03) 
piszę poważnie
-
SP2BZW
ja na pewno się dołożę
chociaż Kuba mój problem załatwił virtualnie 
i już został opity... ale co tam... zrobimy z niego alkoholika
dlaczego ma być inny niż my 
P.S. proszę to traktować jako ŻART
nikomu nie życzę choroby... ani nikogo nie przyrównuję do siebie 
i już został opity... ale co tam... zrobimy z niego alkoholika
P.S. proszę to traktować jako ŻART
Ja jestem kolejnym zadowolonym i wdzięcznym użytkownikiem garmina, któremu PouchX uratował życie.
Oby takich ludzi było jak najwięcej to świat będzie naprawdę grzechu wart
* * *
Witam. Jestem kolejnym szczęśliwcem któremu PouchX uratował życie Garmina Nuvi 250W. Gość zna się na rzeczy.
Szybko zajął się moją sprawą i wyleczył nawigację z chirurgiczną precyzją.
Brak mi słów którymi bym mógł podziękować i wyrazić wdzięczność.
Proszę przyjmij moje skromne ale szczere podziękowanie:
....
..........DZIĘKUJĘ.....
..............
Oby takich ludzi było jak najwięcej to świat będzie naprawdę grzechu wart
* * *
Witam. Jestem kolejnym szczęśliwcem któremu PouchX uratował życie Garmina Nuvi 250W. Gość zna się na rzeczy.
Szybko zajął się moją sprawą i wyleczył nawigację z chirurgiczną precyzją.
Brak mi słów którymi bym mógł podziękować i wyrazić wdzięczność.
Proszę przyjmij moje skromne ale szczere podziękowanie:
....
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2009, 08:04 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono treść 2 kolejnych postów użytkownika
Powód: Połączono treść 2 kolejnych postów użytkownika
Również dołączam do grona użytkowników którym PouchX uratował Nuvi. Dzięki serdeczne.
jestem kolejna osoba ktora dolaczyla do grona szczesliwych posiadaczy reanimowanego garmina
moj odbiornik, vista cx, sie zbuntowal i w zaden sposob nie chcial dac sie wlaczyc (co ciekawe stosujac karkolomna guzikologie podana przez PouchX'a przy odpalonym updaterze proces aktualizacji przebiegal poprawnie)
mimo silnych staran gps nie ozyl, zasugerowany watkiem z pl.rec.gps zaproponowalem wtedy zeby poslac go do uk, PouchX ustalil RMA, wyslal i tym sposobem otrzymalem nowa viste cx z 12 mc gwarancji garmin.pl
Wielkie dzieki Kubo
moj odbiornik, vista cx, sie zbuntowal i w zaden sposob nie chcial dac sie wlaczyc (co ciekawe stosujac karkolomna guzikologie podana przez PouchX'a przy odpalonym updaterze proces aktualizacji przebiegal poprawnie)
mimo silnych staran gps nie ozyl, zasugerowany watkiem z pl.rec.gps zaproponowalem wtedy zeby poslac go do uk, PouchX ustalil RMA, wyslal i tym sposobem otrzymalem nowa viste cx z 12 mc gwarancji garmin.pl
Wielkie dzieki Kubo
pozdrawiam
Jurek
Jurek
Witam
Jestem bezgranicznie wdzięczny użytkownikowi PouchX , Garmin uratowany, działa a ja nie wiem jak się odwdzięczyć.
Miałem martwego nuvi310 PouchX podzielił się wiedzą praktyczną z zakresu diagnostyki i naprawy garminiaka podzielił sie dumpem z pamięci która jak sie później okazało była kluczem problemu.
Naprawdę kolega wie co w trawie piszczy
Jeszce raz serdeczne dzięki.
Pozdrawiam
cbspidi
Ps. naprawdę chciał bym żeby wszystkie fora oferowały tak rzetelną pomoc i stowarzyszały tak uczynnych forumowiczów(elektroników)
Jestem bezgranicznie wdzięczny użytkownikowi PouchX , Garmin uratowany, działa a ja nie wiem jak się odwdzięczyć.
Miałem martwego nuvi310 PouchX podzielił się wiedzą praktyczną z zakresu diagnostyki i naprawy garminiaka podzielił sie dumpem z pamięci która jak sie później okazało była kluczem problemu.
Naprawdę kolega wie co w trawie piszczy
Jeszce raz serdeczne dzięki.
Pozdrawiam
cbspidi
Ps. naprawdę chciał bym żeby wszystkie fora oferowały tak rzetelną pomoc i stowarzyszały tak uczynnych forumowiczów(elektroników)
-
czeslaw555
- Bywalec
Witam
Jestem bezgranicznie wdzięczny PouchX za reanimację mojego Nuviego 360T ,był brak odbioru syganału z satelitów .Teraz działa jest super. Dzięki serdeczne za naprawe.
Jestem bezgranicznie wdzięczny PouchX za reanimację mojego Nuviego 360T ,był brak odbioru syganału z satelitów .Teraz działa jest super. Dzięki serdeczne za naprawe.
Nuvi 2595LM