Kurczę, byłem przekonany, że wyjaśniałem swój punkt patrzenia oraz próbowałem przyjąć odmienne założenia. aż sparwdziłem i wydaje mi się że to nawet próbowałem wyjaśniać przykładami. http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=1 ... =15#p69572(...) Co gorsza, kiedy ja próbowałem Tobie wytłumaczyć dlaczego inni użytkownicy mogą mieć nieco inne podejście do tego tematu, Ty nawet nie spróbowałeś się "pochylić" nad moimi argumentami. (...)
Mam dystans, po porstu wyrazam swoja opinie przeciez nie moge napisac, ze jest ok bo to chyba nie jest formum wzajemnej adoracji chyba nie o to Ci chodzi aby jak pisalem radoscnie dzielic sie euforycznymi uczuciami.
Kurcze... przeciez ja tez uzywam garmina dlaczego wprowadzasz taki konfrontacyjny klimat zraz. Przecioez niekomu nie ublizam, przeciwnie wiele razy wyrazilem szacunek i podziw dla forumowiczów zwyczajnie pisze tylko i wylacznie o urzadzeniu 765 i jego wadach o zaletach chyba zreszta tez.Pamiętaj też, że fakt iż używamy Garminy nie oznacza, że wypadliśmy sroce spod ogona, że nie znamy innych rozwiązań ani nawet nie oznacza, że uważamy iż Garmin
Prosze zacytuj mi fragmnet w ktorym Twoim zdaniem:
Zdanie przeciwne przyjmujemy i szanujemy, pod warunkiem że ktoś nie próbuje nam wmówić, że z naszymi sympatiami jesteśmy półgłowkami