Witam !
Poszukuję mapy w wersji na Garmina lub Trekbuddy Pogórza Przemyskiego i Gór Sanocko-Turczańskich.
Spotkał się ktoś może z czymś takim w wersji darmowej lub płatnej w przypadku Garmina ? Na Trekbuddy jest do kupienia w Compassie, ale wolałbym pod Garmina.
Pozdrawiam !
PL
Mapa Pogórza Przemyskiego i Gór Sanocko-Turczańskich
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Re: Mapa Pogórza Przemyskiego i Gór Sanocko-Turczańskich
Miło słyszeć że komórkowcy wolą wektorpiotrplp pisze: wolałbym pod Garmina.
Dobrze kojarzę, że miałeś być na Wetlińskiej? Byłeś?
Ja byłem w Chatce w ciągu dnia w czwartek 8 X. Piździło niemiłosiernie, a pułap chmur był bardzo niski i niewiele było widać.
W sumie jednak - tak jak się spodziewałem nazbyt czerwono jeszcze nie było.
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Byłem na Wetlińskiej 4 października.
Prawie zgodnie z planem wyruszyliśmy o 5.40 w ciemności. Jednak po wyjściu z lasu i na grań, słońce wisiało już minimalnie nad Caryńską. Wiało też solidnie, czerwieni prawie wcale, ale i tak pięknie.
Fotki z telefonu, cyfrówka chwilowo padnięta.
http://sulux.net/gory/wetlinska/
Pozdrawiam !
PL
Prawie zgodnie z planem wyruszyliśmy o 5.40 w ciemności. Jednak po wyjściu z lasu i na grań, słońce wisiało już minimalnie nad Caryńską. Wiało też solidnie, czerwieni prawie wcale, ale i tak pięknie.
Fotki z telefonu, cyfrówka chwilowo padnięta.
http://sulux.net/gory/wetlinska/
Pozdrawiam !
PL
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Może się przyda do Trekbuddy: ZumiBuddy 0.5.0
Dzięki, ale akurat nie w tym rejonie.
Zoomi posiada dane z Imagisu, a na GPMapie Topo ten rejon jest czysty, bez szlaków. Na Zoomi tak samo.
Pozdrawiam !
PL
Zoomi posiada dane z Imagisu, a na GPMapie Topo ten rejon jest czysty, bez szlaków. Na Zoomi tak samo.
Pozdrawiam !
PL