-Po ostatniej aktualizacji radarów w nazwie "Fotoradar staly" zamiast l jest 3.Dotyczy to tylko jednego,ostatnio naniesionego u mnie radaru.Pozostałe poprawnie
-W oknie głównym "Jedźiesz...
soft 4.10
Pozdrawiam
To błąd w bazie POI radarów. Wyłapałem to podczas szukania Twojego punktuAkme pisze:zamiast l jest 3.
Kod: Zaznacz cały
16.99630,54.50635,Fotoradar staly,"Włynkówko Droga 210"
16.66948,54.35003,Fotoradar staly,"Sławno Droga 6"
16.83440,53.89863,Fotoradar stały,"Bialy Bór "witam, wg mnie w kołaczycach to nie jest kategoria FP lecz RK, najczęściej nieoznakowana laguna, pozdrawiambeetle-m pisze:Na tej podstawie nie jestem w stanie odgadnąć konkretnych współrzędnych w Kołaczycach. Jeśli tamtędy jeździsz podaj współrzędne.beskidgps pisze:W miejscowości Kołaczyce na drodze nr 73 Jasło-Pilzno wjazd od Pilzna i Jasla, proponuje dodac ostrzezenie o mobilnym fotoradarze przenośnym: http://www.jaslo4u.pl/w-kolaczycach-jez ... jaslo-6267.
A jak sobie niby wyobrażasz wstawienie jakiegokolwiek ograniczenia bez jednego z punktów z istniejących kategorii ?beskidgps pisze:Czy w miejscowosci PUSTYNY koło Miejsca Piastowego zaznaczony jest fotoradar czy tylko ostrzezenie o ograniczeniu predkosci.
Szkoda, ze nie zapisalem wspolrzednych w odbiorniku gps, zmylilo mnie ostrzezenie o ograniczeniu predkosci, ktorego rowniez nie podales pomiedzybeetle-m pisze:A jak sobie niby wyobrażasz wstawienie jakiegokolwiek ograniczenia bez jednego z punktów z istniejących kategorii ?beskidgps pisze:Czy w miejscowosci PUSTYNY koło Miejsca Piastowego zaznaczony jest fotoradar czy tylko ostrzezenie o ograniczeniu predkosci.
Najbliższy fotoradar w bazie UMPpcPL znajdujący się niedaleko miejscowości Pustyny jest mniej wiecej tu:
N49.64608 E21.81009 50km/h (okolice Delikatesów Centrum niedaleko zjazdu na Łężany).
Punkt Kontrola drogowa jest tu: N49.68344 E21.85548 (60km/h).
Przecież to możesz sam sprawdzić w swoim urządzeniu przy odpowiednim zoom'ie.
Kod: Zaznacz cały
19.58922,52.57223,,"Brwilno 559"Pedzel; FS#4149beetle-m pisze:Kto dodał
Oj, to naprawdę takie istotne? To może dodam jakieś wymuszanie wpisania cokolwiek?beetle-m pisze:(błędny zapis) - brak nazwy kategorii